Η ευάερη και ευήλια καμπίνα (σ.σ. ηλιοροφή στον στάνταρ εξοπλισμό) φιλοξενεί με άνεση 4 επιβάτες. Η συναρμογή των πλαστικών στο ταμπλό είναι στιβαρή, με την 7άρα οθόνη αφής του Nissan Connect να τραβά
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ευάερη και ευήλια καμπίνα (σ.σ. ηλιοροφή στον στάνταρ εξοπλισμό) φιλοξενεί με άνεση 4 επιβάτες. Η συναρμογή των πλαστικών στο ταμπλό είναι στιβαρή, με την 7άρα οθόνη αφής του Nissan Connect να τραβάει τα βλέμματα.

Ανετη, ευρύχωρη και hi-tech καμπίνα

34.791 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2019)

Περνώντας στο εσωτερικό του Navara N-Guard συνεχίζουν οι έντονες πινελιές μαύρου χρώματος στο ταμπλό και την κονσόλα, ενώ προεξέχον στοιχείο αποτελούν οι δερμάτινες επενδύσεις των άνετων καθισμάτων με τις εμφανείς κίτρινες ραφές (σ.σ. ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο το κάθισμα του οδηγού, θερμαινόμενα οδηγού και συνοδηγού). Το δερμάτινο τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων, οι δερμάτινες επενδύσεις στις πόρτες και τα πατάκια με λογότυπο Navara είναι μερικά ακόμα στοιχεία που διαφοροποιούν το N-Guard από τις υπόλοιπες εκδόσεις. 

Η καμπίνα του N-Guard χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από τις δερμάτινες επενδύσεις και τις εμφανείς ραφές κίτρινου χρώματος στα καθίσματα.

Η καμπίνα του N-Guard χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από τις δερμάτινες επενδύσεις και τις εμφανείς ραφές κίτρινου χρώματος στα καθίσματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο ταμπλό, τα πλαστικά είναι σκληρά, αλλά με στιβαρή συναρμογή, ενώ δε λείπουν οι χώροι για μικροαντικείμενα που αυξάνουν τα επίπεδα πρακτικότητας. Ούτε στην εργονομία υπάρχουν ελλείψεις, ενώ και ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης σε όλα τα επίπεδα: σύστημα infotainment Nissan Connect με οθόνη αφής 7 ιντσών (Bluetooth, USB, Navigation), κάμερα περιμετρικής θέασης, cruise control, ηλιοροφή, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, 7 αερόσακοι, φιμέ τζάμια πίσω κ.α. Σε επίπεδο χώρων, η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 ενήλικους επιβάτες, ενώ με τις σχετικές –μικρές- παραχωρήσεις θα ταξιδέψουν και 5 άτομα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto