• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κορυφαία ευρυχωρία για το σαλόνι του Nissan Pulsar, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο το μεγαλύτερο μεταξόνιο της κατηγορίας.

Ο χώρος αποσκευών του Opel Astra είναι στα 370 λτ., πίσω από του Pulsar, αλλά μπροστά από του υβριδικού Auris, που χάνει λόγω των μπαταριών.

Χώροι: Πρωταγωνιστεί το Pulsar

Διαβάστηκε από 34376 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2017

Το Nissan Pulsar εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ότι διαθέτει το μεγαλύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία (2.700 χλστ.) και σε συνδυασμό με το συγκριτικά μεγαλύτερο μήκος του ( 4.387 χλστ.), προσφέρει κορυφαίο χώρο για τα γόνατα των πίσω, αλλά και συγκριτικά το μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ (385 λτ. έναντι 370 του Astra και 360 του υβριδικού Auris, που πρέπει να βολέψει τις μπαταρίες του). Πολύ μεγάλο χώρο για τα γόνατα προσφέρει, ωστόσο και το Opel Astra μαζί με «αέρα» για τα κεφάλια. Το υβριδικό Auris προσφέρει το φαρδύτερο πίσω κάθισμα, στοιχείο που ευνοεί τη μεταφορά 3ου επιβάτη. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • Νικόλαος Τσουκαλάς

  Μπράβο σας που καταχεριάζετε και τα τρία (είναι πολύ περισσότερα αυτών) για την απουσία ανάρτησης πίσω.Η διαφορά ανάμεσα στο κούτσουρο και τους πολλαπλούς είναι η μέρα με τη νύχτα!

    7
 • Stauros

  Ας μου πει κάποιος γιατί να αγοράσει κάποιο από αυτά ..και σε τι αγοραστικό κοινό απευθύνονται; Απευθύνονται σε οικογενειάρχες που σκέπτονται και το τελευταίο ευρω΄στην αγορά και στην συντήρηση..αποκλείεται το Αουρις, απεθύνεονται σε νεανικό κοινό που ζουν με το χαρτζιλίκι..αποκλείονται όλα...απευθύνονται σε γυναίκες; σε εταιρίες ενοικάσεως; ΡΕ σεις κανενα φτηνο προσιτό και αξιόπιστο ....να μας προτείνεται; πιέστε να κανουν οι εισαγωγείς καλυτερες τιμές, να πέσουν οι φόροι που καλύπτουν το 40 % της τιμής....Μιλάμε για καινουργια αυτοκίνητα..στα μεταχειρισμένα..λεω ΟΧΙ σαν τον ΜΕΤΑΞΑ Ελληνικά και Εισαγομενα γιατι έχω καει..τσουρουφλιστεί...εδώ καίγεσαι σε καινουργια που σου βγαζουν ακριβες ζημιές.....

    7
 • Νικόλαος Τσουκαλάς

  Μπράβο που ΔΕΝ θα επιλέγατε κανένα από τα τρία (είναι πολύ περισσότερα) για την απουσία της πίσω ανάρτησης!

    5
 • tony

  Επειδή μιλάμε για οικονομία και επειδή είδα ότι μέσα στην σύγκριση βάλατε και πετρελαιοκίνητο. Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ότι και το Atsra excellence 1.6 Cdti με τα 136 hp δεν καίει πάνω από 4.6 lt/100km σε μικτό κύκλο, με 225 πέλμα και 17'' ζάντα όχι τίποτα μικρό. Όλα καλά με τα υβριδικά και αμαξάρα το Auris αλλά επειδή μιλάμε για οικονομία ίσως έπρεπε αντί για βενζίνη να είχατε το Astra σε πετρέλαιο.

    4
 • Tasos

  Θέλω να σας ρωτήσω για το Οπελ Αστρα 1.4 150 hp βενζινη ,πρόκειται να κάνετε κάποια δοκιμή; Ευχαριστώ

    1
  • autotriti

   Απάντηση: Έχει ενταχθεί πλέον στους τιμοκαταλόγους της Opel στην ελληνική αγορά η συγκεκριμένη έκδοση του Astra. Ως εκ τούτου θα υπάρξει και δοκιμή για το μοντέλο όταν θα είναι διαθέσιμο.

     2