Το Nissan Qashqai μετά την αναβάθμιση, που δέχθηκε προσφέρει ακόμη πιο στιβαρό και ασφαλές πάτημα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Nissan Qashqai μετά την αναβάθμιση, που δέχθηκε προσφέρει ακόμη πιο στιβαρό και ασφαλές πάτημα.

Στο δρόμο: Το C-HR είναι απολαυστικό

103.282 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2018)

Βασισμένο στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Toyota (TNGA), το C-HR παρουσιάζει ένα άκρως ενδιαφέρον οδηγικό προφίλ, το οποίο τηρουμένων των crossover αναλογικών μπορεί να χαρακτηριστεί έως και απολαυστικό. Το τονισμένο κράτημα, το άκαμπτο πλαίσιο, το χαμηλό κέντρο βάρους και το «σωστό» τιμόνι σε παρακινούν να ανεβάσεις ρυθμό, ενώ τα άκρως αποτελεσματικά φρένα (100-0 χλμ./ώρα σε 35,5 μ.), σε γεμίζουν με ασφάλεια. Τέλος είναι πολύ αποτελεσματικό και στα αστικά του καθήκοντα με το μικρότερο κύκλο στροφής (10,4 δλ.). Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 160 χλστ., ενώ πρέπει να τονιστεί το στάνταρ πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense.

Το Toyota C-HR διαθέτει τα πιο ευχάριστα δυναμικά χαρακτηριστικά και τηρουμένων των αναλογιών φτάνει να χαρακτηριστεί ακόμα και απολαυστικό.

Το Toyota C-HR διαθέτει τα πιο ευχάριστα δυναμικά χαρακτηριστικά και τηρουμένων των αναλογιών φτάνει να χαρακτηριστεί ακόμα και απολαυστικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Qashqai αν και δίνει έμφαση στην άνεση διαθέτει ένα πολύ στιβαρό και ασφαλές πάτημα, ενώ παράλληλα η πολύ καλή ηχομόνωσή του δεν αφήνει τους θορύβους να εισέλθουν στην καμπίνα. Δεν θα προβληματίσει στις ανωμαλίες του οδοστρώματος, ενώ και η κλίση του αμαξώματος ακόμα και υπό πίεση είναι συγκρατημένη. Οι βελτιώσεις στην ανάρτηση της ανανεωμένης έκδοσης έχουν τονίσει τόσο την ποιότητα κύλισης, όσο και την αίσθηση που εισπράττει από το τιμόνι ο οδηγός δείχνοντας ότι έπιασαν απόλυτα τόπο. Τα στάνταρ συστήματα Active Trace και Αctive Ride Control συμβάλουν στην απόλυτα ομοιογενή εικόνα του Qashqai στο δρόμο. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα ικανό στο χώμα χάρη στη μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Το highlight του Tiguan είναι η εξαιρετική ποιότητα κύλισης, που εμφανίζει. Η ανάρτηση φιλτράρει τις ανωμαλίες, το πλαίσιο είναι γρανίτης, ενώ ο θόρυβος που περνάει στην καμπίνα είναι πολύ χαμηλός. Υπό πίεση τα περιθώρια πρόσφυσης είναι αυξημένα χάρη και στα θεόρατα μετατρόχια, οι κλίσεις του αμαξώματος δεν προβληματίζουν και παρά το ελαφρύ τιμόνι μπορείς να το κατευθύνεις εκεί που θες με την MQB πλατφόρμα να εμφανίζει έναν ευχάριστο «αέρινο» χαρακτήρα. Εξοπλισμένο με πολλά στάνταρ ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη ακόμα και στην υπερβολή. Και εδώ η απόσταση από το έδαφος σου επιτρέπει να κινηθείς γρήγορα και απροβλημάτιστα σε light διαδρομές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
AYGO