Nissan: «Το Skyline δε θα σταματήσει πoτέ!»

5.206 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2021)

Κατηγορηματικά διέψευσε η Nissan τα δημοσιεύματα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους και την ήθελαν να σταματά την παραγωγή του Skyline!

Ένα δημοσίευμα της Nikkei Asia, το οποίο έκανε λόγο για απόφαση της Nissan να σταματήσει την παραγωγή όλων των σεντάν στην εγχώρια αγοράς της Ιαπωνίας, μεταξύ αυτών και του Skyline, ήταν αρκετό να φέρει την αντίδραση της μάρκας και στη συνέχεια την διάψευση του σεναρίου, που δημοσιοποιήθηκε από πλήθος Μέσων του εξωτερικού.
 
Στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας δίνοντας τη δική τους εξήγηση, αναφέρουν πως αν και η Nissan δεν σχολιάζει λεπτομέρειες σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια, εντούτοις δεν έχει πάρει καμία απόφαση για τον τερματισμό της παραγωγής του Skyline συγκεκριμένα. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Asako Hoshino, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Nissan, ο οποίος ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρος. Στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Υπήρξαν αναφορές για την ακύρωση της ανάπτυξης του Skyline το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά δεν υπάρχει κανένα γεγονός που να δείχνει ότι μια τέτοια απόφαση ελήφθη. Η Nissan δεν θα σταματήσει ποτέ το Skyline», ανέφερε.
 
Να σημειώσουμε πως στο δημοσίευμα της Nikkei Asia υπογράμμιζε πως η απόφαση αυτή δε θα σήμαινε το τέλος των σεντάν σε άλλες αγορές, αλλά θα γίνονταν με σκοπό την εστίαση της μάρκας στα SUV, στα crossover και στα ηλεκτρικά, αν και όπως προαναφέραμε η Nissan αρνήθηκε τα σενάρια αυτά.
 
Ως εκ τούτου το Skyline θα συνεχίσει την πορεία του στην ιαπωνική αγορά, ενώ μένει να φανεί τι θα συμβεί με τα υπόλοιπα σεντάν, το Cima, το Fuga και το Sylphy που διατίθενται από τις ιαπωνικές αντιπροσωπείες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

peugeot
NISSAN