Φωτογραφίες του νέου Nissan Vmotion 2.0.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φωτογραφίες του νέου Nissan Vmotion 2.0.

Nissan Vmotion 2.0

5.923 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Ένα νέο concept μοντέλο από την Nissan, το οποίο συνδυάζει την γωνιώδη, επιθετική εμφάνιση με τους πολύ μεγάλους εσωτερικούς χώρους και την δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης.

Στην έκθεση του Detroit στην Αμερική, η Nissan παρουσίασε το νέο της concept μοντέλο με την ονομασία Vmotion 2.0. Το νέο αυτοκίνητο είναι ενδεικτικό της πορείας την οποία  θέλει να ακολουθήσει η εταιρεία, όσον αφορά την σχεδίαση των μελλοντικών sedan της.

Φωτογραφίες του νέου Nissan Vmotion 2.0.

Φωτογραφίες του νέου Nissan Vmotion 2.0.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην ιδιαίτερα επιθετική εμφάνιση του Vmotion 2.0 ξεχωρίζει η μεγάλη εμπρός γρίλια και τα φωτιστικά σώματα, ενώ μια ιδιαίτερη γραμμή, σχεδόν «γλυπτή», ενώνει το εμπρός με το πίσω μέρος. Οι πίσω πόρτες ανοίγουν αντίστροφα, ενώ η «επιπλέουσα» οροφή και το μεγάλο πίσω κρύσταλλο συμπληρώνουν την εικόνα.
Στο εσωτερικό του μοντέλου, κυριαρχεί μια θερμή γκρίζα απόχρωση και λεπτομέρειες σε χρώμα χαλκού, ενώ διακρίνονται τέσσερις θέσεις, ένας μεγάλος πίνακας οργάνων και μια επιφάνεια αφής για το σύστημα infotainment. Ο φουτουρισμός είναι διάχυτος στην καμπίνα, με το τιμόνι να συμπληρώνει την εικόνα αυτή.

Το αυτοκίνητο είναι μεγάλο σε διαστάσεις, καθώς το μήκος του αγγίζει τα 4.860 χιλιοστά, το πλάτος τα 1.890, ενώ το μεταξόνιο των 2.850 χιλιοστών υπογραμμίζει την ευρυχωρία που το concept υπόσχεται. Το Vmotion 2.0 είναι εξοπλισμένο και με το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Pro Pilot. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει την μεγάλη Infotainment οθόνη στο εσωτερικό του οχήματος ως μέσο χειρισμού του, ενώ και οι πίσω επιβάτες έχουν στην διάθεσή τους μια οθόνη, στην κεντρική κονσόλα. Σύμφωνα με την Nissan «το εμπρός και το πίσω logo του μοντέλου φωτίζονται όταν λειτουργεί η αυτόνομη οδήγηση».

To μοντέλο έχει ως στόχο την επίδειξη των τεχνολογιών και του στυλ για τα μελλοντικά Nissan και έτσι δεν γνωστοποιήθηκαν πληροφορίες σχετικά με την κινητήρια μονάδα του. Πληροφορίες θέλουν το Vmotion 2.0, ωστόσο, να είναι ο προάγγελος ενός ανανεωμένου Nissan Altima.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda