700 ευρώ επιπλέον θα πρέπει να πληρώσετε αν επιθυμείτε το X-Trail με 7θέσια διαμόρφωση εσωτερικού.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

700 ευρώ επιπλέον θα πρέπει να πληρώσετε αν επιθυμείτε το X-Trail με 7θέσια διαμόρφωση εσωτερικού.

Test: X-Trail 1,6 dCi

38.553 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2014)

Στην 3η του γενιά το Nissan X-Trail, μπορεί να μην είναι τόσο σκληροτράχηλο, ωστόσο με το τελευταίας γενιάς σύστημα 4κίνησης ALL MODE 4x4-i, τίποτα δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο.

Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει από 31.360 ευρώ
• Είναι 1,6 turbodiesel με 130 PS
• Καίει 5,3 λτ./100 χλμ.
• Πληρώνει 152,9 ευρώ τέλη
+ Ανεση και ποιότητα κύλισης, Ευκολία οδήγησης, Ευρυχωρία, Ποιότητα, Κομψή σχεδίαση, Εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, Σύστημα τετρακίνησης
- Μόνο μια επιλογή κινητήρα, Έξτρα χρέωση για 7 θέσεις
Σχεδιασμένο πάνω σε «λευκό χαρτί»  το νέο Nisssan X-Trail ολοκληρώνει τη γκάμα των crossover της Nissan, προσπαθώντας παράλληλα να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των SUV, έχοντας ως πολύτιμο υπόβαθρο την «κληρονομιά» της φίρμας στα 4x4 οχήματα. Βέβαια το  Nissan X-Trail, ξεχνάει το σκληροτράχηλο DNA του πρότερου μοντέλου, μιας και πλέον ενσωματώνει χαρακτηριστικά των σύγχρονων crossover.
Αύξηση των διαστάσεών του
Το νέο Nissan X-Trail βασίζεται στην πλατφόρμα CMF του ομίλου Nissan-Renault. Οι σχεδιαστές αύξησαν όλες του τις διαστάσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μοντέλο. Είναι μακρύτερο σε μήκος κατά 13 χλστ (4.643 χλστ μήκος), ενώ και το πλάτος έχει αυξηθεί κατά 35 χλστ, φτάνοντας τα 1.820 χλστ. Κατά ένα πόντο ψηλότερο όμως είναι το νέο X-Trail, συγκριτικά με τον προκάτοχό του, ενώ εκεί που η διαφορά στις διαστάσεις είναι χαώδης είναι στο μεταξόνιο. Από τα 2.630 χλστ του προηγούμενου, φτάσαμε στα 2.706 χλστ, νούμερο που μεταφράζεται σε αύξηση των εσωτερικών χώρου του Nissan
Από 31.360 ευρώ
Το νέο Nissan X-Trail είναι το μοναδικό 4κινητο στην κατηγορία του το οποίο προσφέρεται μόνο με τον 1,6 λτ. dCi turbodiesel κινητήρα της Renault, ο οποίος μπορεί να συνεργαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο CVT κιβώτιο. Επιπλέον για όσους έχουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες υπάρχει δυνατότητα για επιλογή 7θέσιας διάταξης της καμπίνας επιβατών. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι Energy, Acenta και Techna.Για τη βασική 4κινητη και 5θεσια έκδοση με το επίπεδο εξοπλισμού Acenta η τιμή είναι 31.360 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ESP, Chassis Control (με Active Engine Brake, Active Trace Control & Body Motion Control), air-condition, 4 ηλ. παράθυρα και ηλεκτρικές ευκολίες, ηχοσύστημα, cruise control,  ηλεκτρικό χειρόφρενο και ζάντες αλουμινίου. Από κει και πέρα η επιβάρυνση για το αυτόματο κιβώτιο CVT είναι 1.900 ευρώ, ενώ για την επταθέσια διάταξη θα χρειαστεί να καταβάλλετε επιπλέον 800 ευρώ.

Εξαιρετικής ποιότητας και συναρμογής, με την παράσταση να κλέβει η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Εξαιρετικής ποιότητας και συναρμογής, με την παράσταση να κλέβει η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN