Ντελιβεράς έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari

5.292 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2018)

Εξαντλημένος από τις υπερωρίες ντελιβεράς έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari. Οι ζημιές κοστίζουν περί τις 340.000 ευρώ. Πως θα το ξεπληρώσει;

Κατ΄αρχάς να σημειώσουμε πως το περιστατικό εκτιλύχθηκε στην Ταϊβάν, όταν ένας 20χρονος διανομέας κοιμήθηκε στο τιμόνι, μετά από αλλεπάλληλες υπερωρίες, και έπεσε πάνω σε τρεις σταθμευμένες Ferrari. Το σημαντικό είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς, εκτός βέβαια από τις τρεις πολυτελείς «Ιταλίδες», οι οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ έχουν ζημιές αξίας 12 εκατομμυρίων ταϊβανέζικων δολαρίων, ήτοι περί τις 340.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, για να ξεπληρωθεί το χρέος προς τους τρεις ιδιοκτήτες των Ferrari, με τα οικονομικά δεδομένα του νεαρού θα πρέπει να εργάζεται για 28 χρόνια, χωρίς φυσικά να ξοδεύει ούτε 1 cent για τον ίδιο. Υπάρχει όμως σωτηρία για τον σκληρά εργαζόμενο νέο.
 

Επειδή το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις μέσω της προβολής στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ο 20χρονος ήταν «καθαρός» στο αλκοτέστ, ενώ παράλληλα είχε και λευκό μητρώο παραβάσεων, ξεκίνησε έρανος για τη συγκέντρωση του ποσού.

Μέσα σε λίγες μόνο μέρες συγκεντρώθηκαν περί τις 740.000 δολάρια Ταϊβάν, οπότε οι ελπίδες του νεαρού αναπτερώθηκαν. Επιπλέον, δεν ήταν λίγες οι «φωνές» στα κοινωνικά δίκτυα που καλούσαν τους ιδιοκτήτες των supercar να τη χαρίσουν στον διανομέα αν και, αξίζει να αναφεθεί πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνοι δεν επέμειναν σε καμία περίπτωση να πληρώσει τις ζημιές ο νεαρός άμεσα, αλλά σε δόσεις και σε βάθος χρόνου.

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα γινόταν σε κάποιο αντίστοιχο συμβάν στη χώρα μας;

PEIRAIOS LEASING
OPEL