• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες το τελευταίο μοντέλο της Saleen.

Το μοντέλο θα είναι ένα κουπέ δύο θέσεων που θα διαθέτει ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.3 λίτρων που παράγει 457 ίππους και 577 Nm ροπής.

Ντεμπουτάρει το πρώτο κινέζικο Saleen

Διαβάστηκε από 1597 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/11/2017
 

Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες το τελευταίο μοντέλο της Saleen.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα απευθύνεται αρχικά στην αγορά της Κίνας κάτι το οποίο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο επικεφαλής της εταιρείας Jiangsu Saleen Automotive Technology, Charles Wang και θα πρόκειται για ένα σπορ αυτοκίνητο με την ονομασία S1.
 
Το μοντέλο θα είναι ένα κουπέ δύο θέσεων που θα διαθέτει ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.3 λίτρων που παράγει 457 ίππους και 577 Nm ροπής, με τις φήμες να κάνουν λόγω που για ένα τετρακύλινδρο κινητήρα από τη Ford, που θα επιτρέπει στο νέο μοντέλο να έχει τελική ταχύτητα 290 χλμ./ώρα.


Λίγες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο διεθνή μέσα αναφέρουν πως το αυτοκίνητο έκανε μια πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση στη κίνα, ενώ κάνουν λόγο πως έχει έντονες επιρροές από το Artega GT.
 
Το S1 θα φέρει στο αμάξωμά του πάνελ από ίνες άνθρακα, ενώ μέσα στο 2018 αναμένεται να υπάρξει και μία ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου που θα κατασκευαστεί στο νέο εργοστάσιο στο Rugao της Κίνας και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.
 
Το εργοστάσιο θα έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει μέχρι και 150.000 οχήματα ετησίως, ενώ ο Wang επιβεβαιώνει, ότι η εταιρεία προτίθεται να ακολουθήσει τα βήματα της Porsche και να «παράγει όλα τα είδη επιβατικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των sedans, SUV και crossover».   

 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ