4 φωτογραφίες »

Το μοντέλο παραγωγής μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο.

Ντεμπούτο για το μικρότερο SUV της Nissan

6.746 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2020)

Το μικρότερό της SUV αποκάλυψε επίσημα η Nissan, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του με μήκος κάτω από τα τέσσερα μέτρα. Γνωρίστε το Nissan Magnite.


Πριν από λίγους μήνες η μάρκα είχε παρουσιάσει υπό τη μορφή πρωτότυπου το μοντέλο, αναφέροντας πως η έκδοση παραγωγής δεν πρόκειται να καθυστερήσει για πολύ ακόμα. Πιστοί λοιπόν στο λόγο τους, οι Ιάπωνες της Nissan προχώρησαν στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Magnite το οποίο αρχικά απευθύνoνταν στην αγορά της Ινδίας, όμως εν τέλει θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.
 
Το μοντέλο παραγωγής μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο «κουβαλώντας» την ίδια ευρεία γρίλια η οποία φιλοξενεί το καινούργιο λογότυπο της εταιρείας.  Παράλληλα βλέπουμε τα φωτιστικά σώματα να είναι τοποθετημένα σε τρία διαφορετικά ύψη, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω εντοπίζουμε τα πλαστικά προστατευτικά στις καμάρες των τροχών. Στο πίσω μέρος παρατηρούμε έναν καθαρό σχεδιασμό με την αεροτομή στην άκρη της οροφής να είναι το highlight.    
 
Στο εσωτερικό διατηρείται ο σχεδιασμός του πρωτότυπου. Ένα τριάκτινο τιμόνι είναι το πρώτο που συναντά κάποιος, ενώ το παρών δίνει και μία οθόνη 7 ιντσών ως πίνακας οργάνων και άλλη μία 8 ιντσών για το Infotainment. Παράλληλα το μικρό SUV είναι εξοπλισμένο με αρκετή τεχνολογία ακόμα όπως ηχεία JBL, κάμερα 360 μοιρών, cruise control και συνδεσιμότητα με τα Android Auto & Apple CarPlay.
 
Όντας βασισμένο στην πλατφόρμα CMF-A το Magnite στη βασική του έκδοση θα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1,0 λίτρου (72 ίππους) που θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμος και ένας ίδιας χωρητικότητας τούρμπο με 95 άλογα και επιλογή CVT κιβωτίου.
 
Το Magnite έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ινδία στις αρχές του επόμενου έτους, με επιπλέον αγορές να ακολουθούν.

peugeot
NISSAN