7 φωτογραφίες »

Η νέα Ford Mustang Mach-E έγινε περιπολικό

2.135 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2021)

Αρκετές βρετανικές αστυνομικές υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένης της Police Scotland και της Metropolitan Police Force) έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την ενσωμάτωση της ηλεκτρικής Mustang Mach-E στους στόλους τους.

Η Ford δημιούργησε ένα πρωτότυπο Mustang Mach-E αστυνομικών προδιαγραφών το όποιο είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνιση του στους βρετανικούς δρόμους. Η μετατροπή του σε αστυνομικό όχημα καταπολέμησης του εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε από τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Ford, Safeguard SVP.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Νέα εμφάνιση και 12V μπαταρία
Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω εταιρία εξόπλισε το ηλεκτρικό SUV με φώτα LED χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, σειρήνες αλλά και ασυρμάτους ενώ εξωτερικά πρόσθεσε στην κλασική καρό υπηρεσιακή εμφάνιση των περιπολικών κάποιες σπορ πινελιές. Επίσης, αναβάθμισαν το ‘'φωσφοριζέ'' χρώμα για να βελτιώσουν την ορατότητα του αυτοκινήτου στους άλλους οδηγούς. Ακόμα, πρόσθεσαν μια μπαταρία 12 Volt για να χρησιμοποιείται από τον επιπλέον εξοπλισμός που δόθηκε στο αυτοκίνητα, ώστε να εξοικονομηθεί ενέργεια από την κύρια μπαταρία της Mach-E και να μείνει αμετάβλητη η ηλεκτρική αυτονομία που προσφέρει το αυτοκίνητο.

4κίνητο με δύο μοτέρ, έρχονται και άλλες εκδόσεις
Το πρωτότυπο βασίζεται στην Mustang Mach-E Standard Range AWD, η οποία διαθέτει μπαταρία 68kWh που προσφέρει μέγιστη αυτονομία 399 χιλιομέτρων και συνδυασμένη ισχύ 268 ίππων από τους δύο ηλεκτροκινητήρες της. Ωστόσο, η Ford σχεδιάζει να προσφέρει το νέο της αστυνομικό αυτοκίνητο με την ίδια γκάμα κινητήρων που διαθέτει στην αγορά. Για παράδειγμα, με την Extended Range RWD έκδοση που συνδυαζεται με μπαταρία 88kWh που προσφερει αυτονομια 610 χλμ. και κινητήρα απόδοσης 294 ίππων, τοποθετημένο στον πίσω άξονα του οχήματος.

Τέλος, θα υπάρχει και η επιλογή της Performance έκδοσης, η οποία χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα που βρίσκεται στη Mustang Mach-E GT σε συνδυασμό με μπαταρία 88 kWh αλλά και δύο κινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 486 ίππων, που δίνουν την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κάνει ο 0-100χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα.

Γρήγορο και 4κίνητο!
Το περιπολικό προσφέρει μέγιστη αυτονομία 399 χιλιομέτρων και συνδυασμένη ισχύ 268 ίππων από τους δύο ηλεκτροκινητήρες του.
Λέτε να δούμε ποτέ τέτοια περιπολικά στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN