Το Goodwood απεδείχθη αφιλόξενο για τον Nick Mason και τη McLaren του.

Το Goodwood απεδείχθη αφιλόξενο για τον Nick Mason και τη McLaren του.

Ντράμερ “σπάει” McLaren

2.543 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2017)

Ο ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason τράκαρε στο Goodwood τη McLaren F1 GTR του. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το πώς.

Αν είστε λάτρεις του αυτοκινήτου τότε μάλλον θα θέλετε να  κλείσετε τα μάτια σας καθώς ο ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason τρακάρει τη διάσημη Mclaren F1 GTR που του ανήκει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο Mason είχε πάρει μέρος στην 75η συνάντηση φίλων του Goodwood, ένα event γνωστό για το ότι προσελκύει τα πιο ακριβά αυτοκίνητα του κόσμου τόσο για γύρους επίδειξης όσο και για κανονικούς αγώνες.Το βίντεο από το περιστατικό δείχνει την ειδικής παραγγελίας F1 GTR του Mason να γλιστράει στο γρασίδι προτού χτυπήσει μια μπαριέρα στην άκρη της πίστας. Αρχικά, υπάρχει μια επαφή του πίσω μέρους του αυτοκινήτου και στη συνέχεια χτυπάει βίαια την μπροστινή μεριά. Οι ζημιές είναι σοβαρές τόσο μπροστά, όσο και πίσω.

Ευτυχώς, η ζημιά στο αυτοκίνητο είναι επισκευάσιμη και σίγουρα ο Mason έχει τα χρήματα να πληρώσει για την πλήρη επισκευή.

Το να αποτιμηθεί επακριβώς η αξία της F1 GTR του Mason είναι δύσκολο. Το 2014, μια F1 GTR πωλήθηκε έναντι σχεδόν 5 εκατομμυρίων ευρώ σε δημοπρασία και το 2015, μια F1 GTR με άδεια και για χρήση στο δρόμο τροποποιημένη για προδιαγραφές LM έπιασε σχεδόν 12.8 εκατομμύρια ευρώ. Του Mason είναι μία από τις ελάχιστες που έχουν άδεια για χρήση στο δρόμο το οποίο αναπόφευκτα ανεβάζει την αξία της. Αν κάποια στιγμή πουληθεί, μια τιμή άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ είναι αρκετά πιθανή. 


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto