Να εγκαταλείψει τη Formula 1 σκέφτηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του.

Ο Αλόνσο σκέφτηκε να εγκαταλείψει την F1

2.161 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2018)

Να εγκαταλείψει τη Formula 1 σκέφτηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του, προκειμένου να διεκδικήσει το άτυπο triple crown, μέσω των Indianapolis 500 και Le Mans 24 Ώρες.

Έχοντας επικρατήσει στο GP του Μονακό και διατηρώντας μεγάλο ενδιαφέρον για τους αγώνες Indianapolis 500 και Le Mans 24 Ώρες, ο Φερνάντο Αλόνσο σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη F1 στο τέλος του 2017.
 
Ο λόγος που έκανε αυτή τη σκέψη ο Ισπανός οδηγός ήταν για  μπορέσει να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τις νίκες στους άλλους δύο αγώνες (Indianapolis 500 και Le Mans 24 Ώρες)και να κατορθώσει με αυτό τον τρόπο να κάνει ένα ανεπίσημο triple crown.
 
«Ναι, σκέφτηκα για τη δυνατότητα διακοπής της Formula 1 για κάποια άλλη διοργάνωση», τόνισε αρχικά ο Αλόνσο και συνέχισε «Μετά από το Indy 500 το περασμένο έτος υπήρξαν δυο ακόμα αγώνες στην Αυστρία και το Silverstone και σκέφτηκα πως ίσως το επόμενο έτος θα μπορούσα να δοκιμάσω μια διαφορετική σειρά και να προσπαθούσα για το triple crown, λαμβάνοντας συμμετοχή σους αγώνες Indy και Le Mans.
Ωστόσο αισθάνθηκα ότι δεν ήταν ακόμα η ώρα να σταματήσω. Τουλάχιστον όχι τώρα, όχι μετά από αυτά τα αποτελέσματα, όχι με αυτό το συναίσθημα. Ήξερα ότι θα το μετανιώσω για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα είχα αυτό το κακό συναίσθημα για την υπόλοιπη καριέρα μου».
 
Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Αλόνσο, ο οποίος σε τρεις μήνες θα συμπληρώσει τα 37 χρόνια ζωής τόνισε πως έχει αφήσει ημιτελές το έργο του στη McLaren και τέλος εξέφρασε την πεποίθησή του πως κάτι τέτοιο θα αλλάξει τη φετινή σεζόν.
 
«Σίγουρα θέλω να επιτύχω στη McLaren, μιας και το έργο και των δύο μας είναι ημιτελές, όμως νομίζω πως φέτος είναι η στιγμή που όλα αυτά τα πράγματα θα αλλάξουν. Αισθάνομαι αρκετά σίγουρος γι αυτό», κατέληξε.      

PEIRAIOS LEASING
test center