O West με την Urus του.

O Kanye West έκανε την Urus... ταξί!

2.417 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2019)

H Urus του Kanye West σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει. Εσάς πως σας φαίνεται;

O Κanye West μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστός στην χώρα μας αλλά για στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ράπερ όλων των εποχών. Ο ίδιος συνηθίζει να τραβά τα βλέμματα τόσο με την μουσική του όσο και με το ιδιαίτερο lifestyle του.

Ο Αμερικανός έχει μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα με το τελευταίο του απόκτημα να φαίνεται πως είναι η Lamborghini Urus που βλέπετε στις φωτογραφίες. Όπως έχει γίνει γνωστό καλύπτεται με την μέθοδο wrapping με μπεζ χρώμα ενώ εξοπλίζεται και με Boyd Coddington ζάντες που μπορούν να φτάσουν σε μέγεθος ακόμα και τις 24 ίντσες.
 
Η Urus στηρίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo, όπως και το Audi Q7. Διαθέτει ένα 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο, που αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και ένα εξελιγμένο σύστημα 4κίνησης, που διαθέτει «active torque vectoring» και τετραδιεύθυνση. Η Lamborghini ανακοινώνει πως η Urus χρειάζεται μόλις 3,6 δλ. για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ υπόσχεται πως σε 12,8 δλ. ολοκληρώνει το 0-200 χλμ./ώρα. Η τελική ταχύτητα του οχήματος ανέρχεται σε 306 χλμ./ώρα.

Ο ίδιος φάνηκε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Urus. Eσάς πως σας φαίνεται;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Parallel double parked that motherfucker sideways.” 🎥 Backgrid

A post shared by TeamKanyeDaily (@teamkanyedaily) on

 

PEUGEOT NEW EVANS
vw