O Lewis Hamilton καθάρισε παραλία στη Μύκονο από πλαστικά και άλλα σκουπίδια.

O Lewis Hamilton καθαρίζει ελληνική παραλία

4.962 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2018)

Ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρέθηκε στη Μύκονο για τις διακοπές του. Δείτε την συγκινητική του κίνηση, καθαρίζοντας 20 σακούλες με πλαστικά από παραλία του νησιού.

Ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 Lewis Hamilton βρίσκεται στη Μύκονο για τις διακοπές του. Και παρότι ο χρόνος του είναι περιορισμένος λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του, ξόδεψε πάνω από 2 ώρες καθαρίζοντας μια παραλία του νησιού από πλαστικά και άλλα σκουπίδια που έχει ξεβράσει η θάλασσα.

Μάλιστα μοιράστηκε αυτή την εμπειρία του με το κοινό του στο Instagram μέσω φωτογραφιών και βίντεο. Σε ένα από αυτά φαίνεται φορώντας γάντια να μαζεύει σκουπίδια και να λέει μέσω κάμερας στο κοινό του για το μεγάλο κακό που κάνουν οι πλαστικές συσκευασίες στο περιβάλλον. Ο 33χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ζήτησε από τον κόσμο να μποϋκοτάρει τις εταιρείες που χρησιμοποιούν πλαστικές συσκευασίες αδιαφορώντας για το περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα στο AutoΤρίτη

«Βρίσκομαι σε ένα από τα τόσα όμορφα μέρη του πλανήτη μας και έχω μπλεχτεί σε αυτό τον χαμό. Σας παρακαλώ μην αγοράζεται πλαστικά και πάντα να ανακυκλώνετε, όλοι μαζί μπορούμε με τις μικρές καθημερινές μας πράξεις να κάνουμε τη διαφορά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι περισσότεροι ακόλουθοί του στήριξαν την ενέργειά του αυτή, ωστόσο πολλοί κριτίκαραν κάποιες από τις εταιρείες χορηγούς του Hamilton που χρησιμοποιούν ευρέως πλαστικές συσκευασίες. Πάντως ο βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 20 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, βάζοντας από τη μεριά του το λιθαράκι του στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το σπίτι μας.

Δείτε το βίντεο εδώ!

Toyota
test center