Ο «αντάρτης» των SUV

O κατασκευαστής αναμένεται να προσφέρει εγγύηση ύψους 100 χρόνων, δείχνοντας έτσι την ανθεκτικότητα που έχει.

Ο «αντάρτης» των SUV

3.051 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Η κατηγορία των SUV αυτοκινήτων είναι μια από τις δημοφιλέστερες στο χώρο, όμως το συγκεκριμένο SUV της Partisan αναμένεται να την κάνει ακόμα πιο δημοφιλή.

Το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας Partisan Motors με την ονομασία Partisan One παίρνει δικαιολογημένα τον τίτλο του «αντάρτη» (αν μεταφράσουμε τη λέξη) στην κατηγορία των SUV.
 
Όπως μπορούμε να δούμε η σχεδίαση του συγκεκριμένου στρατιωτικού μοντέλου είναι εντελώς απλή (τετραγωνισμένη) και προέρχεται από τον Ρώσο μηχανικό, Dr. Juri Postnikov. Μάλιστα η απλή αυτή σχεδίαση έχει σκοπό να διευκολύνει την συναρμολόγηση του μοντέλου, δίνοντας τη δυνατότητα το όχημα να αποστέλλεται σε κομμάτια και όχι ως ένα κανονικά συναρμολογημένο αυτοκίνητο.
 
Το βασικό πλαίσιο είναι εξοπλισμένο με σημεία τοποθέτησης (μικρές τρύπες) στα οποία μπορεί να συνδεθεί η επένδυση θωράκισης και ο κατασκευαστής προβλέπει πολλές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων μικρού και μεγάλου μήκους μεταξονίου ακόμα και τριών ή τεσσάρων αξόνων.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει ένα κινητήρα πετρελαίου 2.8 λίτρων, ωστόσο μπορεί να υιοθετήσει τόσο ένα υβριδικό σύστημα, όσο και ένα μεμονωμένο ηλεκτροκινητήρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο κατασκευαστής αναμένεται να προσφέρει εγγύηση ύψους 100 χρόνων, δείχνοντας έτσι την ανθεκτικότητα που έχει.  

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center