3 φωτογραφίες »

Η ονομασία του είναι Fairlady Z35.

Ο διάδοχος του 370Ζ;

2.930 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2020)

Μυώδεις θόλοι, μοντέρνα σχεδίαση και πολυτελής εσωτερικός διάκοσμος... Αυτή η πρόταση για το επόμενο 370Ζ είναι έτοιμη να μπει σε παραγωγή. Πώς σας φαίνεται;


Η αναμονή για το επερχόμενο Nissan 400Z, τον αντικαταστάτη του 370Ζ, είναι μεγάλη και είναι λογικό οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί να είναι πολλές. Υπάρχουν αναφορές πως θα αποδίδει 400 άλογα και θα κοστίζει λίγο παραπών από 35.000 ευρώ, ωστόσο, όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, βρισκόμαστε ακόμα στο απόλυτο σκοτάδι.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Adan Lopez παρουσίασε την δική του ψηφιακή πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο 400Z, προσφέροντάς του φουτουριστική σχεδίαση και αρκετά ρετρό χαρακτηριστικά. Η ονομασία που του δίνει είναι Fairlady Z35 και το εξοπλίζει με φωτιστικά σώματα που παραπέμπουν στο 370Ζ και V-Motion σχέδιο στον τεράστιο αεραγωγό που βρίσκεται χαμηλά στον προφυλακτήρα κάτω από το έμβλημα της μάρκας.

Στο πλάι, οι μυώδεις θόλοι κάνουν την διαφορά σε συνδυασμό με την κατακλινή οροφή ενώ, τα χερούλια των θυρών έχουν ένα πολύ ξεχωριστό σχέδιο. Πίσω, τα φωτιστικά σώματα είναι πολύ μοντέρνα ενώ οι δύο απολήξεις της εξάτμισης θα κάνουν φανερό πως δεν πρόκειται για ένα απλό αυτοκίνητο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάσει ο εσωτερικός διάκοσμος. Το τιμόνι είναι τριάκτικο και σπορτίφ αλλά όχι πολυλειτουργικό ενώ βλέπουμε πως υπάρχουν δύο μεγάλες οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα infotainment. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως βλέπουμε τρία πεντάλ, άρα ο σχεδιαστής θεωρεί πως η Νissan θα λανσάρει το 400Ζ και με χειροκίνητο κιβώτιο.

Ακριβείς πληροφορίες για την παρουσίαση και το λανσάρισμα του διαδόχου του 370Ζ δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή.
 

Mercedes
test center