Οδηγούμε το νέο Citroen C3 στη Βαρκελώνη, εντός και εκτός πόλης, για αρκετά χιλιόμετρα και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε το νέο Citroen C3 στη Βαρκελώνη, εντός και εκτός πόλης, για αρκετά χιλιόμετρα και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Νέο Citroen C3

25.178 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2016)

H τρίτη γενιά του Citroen C3 έρχεται να ταράξει τα νερά της μικρής κατηγορίας. Ταξιδεύουμε έως την Ισπανία για την πρώτη μας οδηγική επαφή με το μικρό μοντέλο της γαλλικής φίρμας. Οι εντυπώσεις μας … παρακάτω.

What`s new

Το νέο Citroen C3 έρχεται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα, με τιμές που ξεκινούν από τα 12.900 ευρώ.

Το νέο Citroen C3 έρχεται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα, με τιμές που ξεκινούν από τα 12.900 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • 3η γενιά του C3
  • Mεγαλύτερο σε διαστάσεις και πάνω σε νέα πλατφόρμα
  • Στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα
  • Από 12.900 ευρώ
 
 
To μικρό μοντέλο της γαλλικής φίρμας, με την κωδική ονομασία C3, παρουσιάστηκε το 2002 και έκτοτε έχει πετύχει πάνω από 3,6 εκατομμύρια πωλήσεις.  Πλέον, μπαίνει στην 3η του γενιά, όντας διαφορετικό σε σχεδίαση και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο.  Οι ιθύνοντες της Citroen φαίνεται ότι έβαλαν όλη τους τη μαεστρία, μελέτησαν την άκρως επιτυχημένη συνταγή του C4 Cactus και δημιούργησαν ένα μοντέλο που μπορεί να χτυπήσει την κορυφή της μικρής κατηγορίας.
Με σχεδίαση που εντυπωσιάζει
Σαν γνήσιο τέκνο της γαλλικής φίρμας, το νέο C3, δε θα μπορούσε να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον με την εμφάνισή του. Αλλωστε η Citroen μας έχει συνηθίσει σε breakthrough μοντέλα, μοντέλα που φέρνουν νέα πράγματα στην κατηγορία τους. Από το 2CV και τον «βάτραχο», μέχρι τα πιο σύγχρονα Picasso και C4 Cactus. Το ίδιο, λοιπόν, κάνει και με τη νέα, τρίτη γενιά του Citroen C3 καθώς αυτό φέρνει ένα νέο αέρα στην κατηγορία του που επικεντρώνεται στο μοντέρνο design και στο customization. Πιο αναλυτικά, η μοντέρνα και διαφορετική σχεδίαση αποτελεί το δυνατότερο χαρτί του νέου Citroen C3, αφού αυτό δεν θυμίζει πουθενά το προηγούμενο μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, η τρίτη γενιά έχει επηρεαστεί από τα επιτυχημένα εμπορικά C4 Cactus και C3 Picasso μιας και το εμπρός μέρος ενσωματώνει τα στενά LED φωτιστικά σώματά τους, με τα κανονικά φωτιστικά να αποτελούν στοιχεία του ογκώδους σχεδίασης προφυλακτήρα δημιουργώντας επιβλητική εικόνα για πρώτη φορά σε C3. Στα πλαϊνά του ξεχωρίζουν τα προστατευτικά Airbumps αλά C4 Cactus, ενώ στο πίσω μέρος κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης αποτελούν τα όμορφα φωτιστικά σώματα, οι μεγάλες πίσω κολώνες του αμαξώματος και ο προφυλακτήρας που ανεβαίνει ψηλά στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Τέλος, σημειώνουμε ότι το νέο C3 προσφέρεται με 36 χρωματικούς συνδυασμούς (9 χρώματα αμαξώματος και 3 για την οροφή), δίνοντας τη δυνατότητα στον υποψήφιο να διαμορφώσει όπως επιθυμεί το εξωτερικό του αυτοκινήτου.
 
Info
Η πρώτη γενιά του Citroen C3 παρουσιάστηκε το 2002 και ξεχώρισε με τις καμπύλες γραμμές και την ευρυχωρία του. Η δεύτερη, τρέχουσα γενιά παρουσιάστηκε το 2009, συνδύαζε καμπύλες και έντονες ακμές, ενώ σημείο αναφοράς της σχεδίασης αποτέλεσε η πανοραμική οροφή Zenith.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto