• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οδηγός έβρεχε επίτηδες πεζούς και απολύθηκε (+Vid)

Διαβάστηκε από 6396 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/8/2018
 

Δείτε τον οδηγό ενός βαν να πέφτει επίτηδες σε λακκούβες με νερό ώστε να καταβρέχει περαστικούς. Η απόλυσή του ήρθε μέσω... Facebook!

Οι περισσότεροι από εμάς σαν οδηγοί μπορεί να έχουμε καταβρέξει κατά λάθος πεζούς περνώντας πάνω από λιμνάζοντα νερά. Είτε γιατί είδαμε τα νερά τελευταία στιγμή, είτε γιατί δεν είχαμε χώρο ώστε να τα αποφύγουμε, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.

Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος οδηγός το κάνει επίτηδες, το έχει δει δηλαδή σαν αποστολή να καταβρέχει περαστικούς για… πλάκα; Κάτι τέτοιο συνέβη πριν από μερικές μέρες στον Καναδά. Ο οδηγός ενός λευκού βαν βιντεοσκοπήθηκε να βγαίνει επίτηδες από τον δρόμο ώστε να βρέχει περαστικούς πεζούς.
 

Κάμερα από προπορευόμενο όχημα τον κατέγραψε να κάνει απότομους ελιγμούς ώστε να πέφτει μέσα στις λακκούβες που ήταν γεμάτες με νερό και να κάνει μούσκεμα όσους άτυχους βρίσκονταν τριγύρω. Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube και πολύ σύντομα έγινε viral, φτάνοντας και στα αυτιά των υπεύθυνων της εταιρείας που ανήκει το συγκεκριμένο λευκό βαν.

Τι έγινε; Η εταιρεία με ένα post στο Facebook ανακοίνωσε την απόλυση του συγκεκριμένου οδηγού, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιεί την ταυτότητά του. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το συμβάν και πως η υπόθεση έκλεισε. Τι λέτε, αποδόθηκε δικαιοσύνη ή μήπως όχι; Δείτε το βίντεο.

 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ