Οδηγήσαμε το ανανεωμένο VW Passat εντός συνόρων και σας αναφέρουμε...

Το Passat εντυπωσιάζει με την σταθερότητά του και την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει.

Οδηγούμε: Ανανεωμένο Volkswagen Passat

23.045 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2019)

To VW Passat ανανεώνεται αισθητικά και φέρνει για άλλη μια φορά στην 47χρονη ιστορία του, νέες σύγχρονες τεχνολογίες που θα «περάσουν» και στα υπόλοιπα μοντέλα της VW.

To Passat κλείνει φέτος 47 χρόνια ιστορίας στην αγορά, αποτελώντας ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας παγκοσμίως με 30 εκατομμύρια πωλήσεις (σ.σ. το 70% αυτών αφορά στις στέϊσον βάγκον εκδόσεις του) . Η 8η γενιά του ανανεώνεται ελαφρώς αισθητικά (εκδόσεις 8.2) αλλά πολύ περισσότερο τεχνολογικά, ενσωματώνοντας πολλά καινοτόμα συστήματα τα οποία και θα περάσουν φυσικά και στα επόμενα νεότερα μοντέλα της Volkswagen. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 27.300 ευρώ τόσο για τις εκδόσεις βενζίνης όσο και στα diesel, ενώ για άλλη μια φορά την γκάμα του ενισχύει η plug-in hybrid έκδοση. Ας το δούμε όμως αναλυτικά….

Εμφάνιση
Σχεδιαστικά στο ανανεωμένο Passat δεν συναντάμε ριζοσπαστικές αλλαγές με το επιβλητικό του αμάξωμα να φέρει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και ανασχεδιασμένη εμπρόσθια μάσκα. Συνολικά το ανανεωμένο Passat συνεχίζει να εκφράζει το δυναμικό του προφίλ (ειδικότερα στις εκδόσεις R-Line) αλλά και το περισσότερο εκλεπτυσμένο του ύφος.

Ανεπτυγμένο IQ… 
Το μεγάλο νέο για το ανανεωμένο Passat είναι το σύγχρονο τεχνολογικό προφίλ που ενσωματώνει. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει για τους νέους κατευθυνόμενους προβολείς LED Matrix με την ονομασία ΙQ.LIGHT, ενώ διαθέτει και σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης (ΙQ.DRIVE) που λειτουργεί σε ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα. To εκσυγχρονισμένο του προφίλ συμπληρώνουν οι μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και αλληλεπίδρασης του «Volkswagen WE» που περιλαμβάνει, στοιχεία που μας φέρνουν πιο κοντά στο «αύριο» της αυτοκίνησης γενικότερα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO PROACE
NISSAN