Το εσωτερικό του ανανεωμένου Ibiza είναι πιο ποιοτικό, πιο εργονομικό και πιο σύγχρονο σε σχέση με αυτό του προηγούμενου.

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Ibiza είναι πιο ποιοτικό, πιο εργονομικό και πιο σύγχρονο σε σχέση με αυτό του προηγούμενου.

Εσωτερικό-Χώροι: Αναβάθμιση σε ποιότητα-Ίδιοι, καλοί χώροι

26.625 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2015)

Οι αλλαγές στο εσωτερικό του ανανεωμένου SEAT Ibiza είναι αρκετές, με την κεντρική κονσόλα του ταμπλό, τον πίνακα οργάνων και το τιμόνι να είναι νέα. Το συνολικό αποτέλεσμα δείχνει σαφώς πιο «γεμάτο» από το προηγούμενο, αλλά και πιο ποιοτικό. 


Μεμονωμένα τώρα, στο κέντρο του ταμπλό η κονσόλα πλαταίνει, υιοθετεί μια νέα οθόνη αφής (στάνταρ) για το σύστημα infotainment με διευρυμένη συνδεσιμότητα και δυνατότητες, ενώ φέρει και νέους διακόπτες για τον κλιματισμό, τα αλάρμ, το SEAT Drive Profile κ.λπ. 

Μπροστά από τον οδηγό, ξεχωρίζουμε το νέο τιμόνι με πιο λειτουργικούς διακόπτες χειρισμού για το trip computer και το ηχοσύστημα (για τις εκδόσεις FR έχει πιο σπορτίφ σχεδίαση με επίπεδο κάτω τμήμα), ενώ με νέες ενδείξεις και νέα οθόνη πληροφόρησης έρχεται και ο πίνακας οργάνων. 

Ποιοτικά, το εσωτερικό του Ibiza αναβαθμίζεται υιοθετώντας περισσότερο μαλακό πλαστικό σε ένα αρκετό τμήμα του ταμπλό. Πιο προσεγμένη και πιο στιβαρή έδειξε και η συναρμογή όλων των υλικών της καμπίνας, αλλά και το φινίρισμα. 

Όπως και στο αμάξωμα, έτσι και εδώ, η επιλογή Color Pack για εξατομίκευση, φέρνει διαφορετικού χρωματισμού δακτυλίους αεραγωγών και περισσότερο χρώμα σε τιμόνι, επιλογέα και καθίσματα, σπάζοντας τη μουντάδα του μαύρου. Στους χώρους τέλος, τα δεδομένα παραμένουν ως είχαν, με επαρκή επίπεδα για 4 ενήλικες και μεγάλο πορτ-μπαγκάζ 292 λίτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda