Στο δρόμο, οι αλλαγές στην ανάρτηση έχουν βελτιώσει τα οδικά χαρακτηριστικά του Ibiza. Το νέο τιμόνι με ηλεκτρική μεταβαλλόμενη υποβοήθηση είναι πιο ελαφρύ, αλλά συνολικά, ικανοποιεί με την αίσθησή το

Στο δρόμο, οι αλλαγές στην ανάρτηση έχουν βελτιώσει τα οδικά χαρακτηριστικά του Ibiza. Το νέο τιμόνι με ηλεκτρική μεταβαλλόμενη υποβοήθηση είναι πιο ελαφρύ, αλλά συνολικά, ικανοποιεί με την αίσθησή του.

Στο δρόμο: Βελτιωμένο σε κράτημα, με καλή άνεση

26.622 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2015)

Στο τεχνικό κομμάτι, η SEAT έχει επαναρυθμίσει την ανάρτηση του Ibiza (ελατήρια, αμορτισέρ, αντιστρεπτικές) για καλύτερο πάτημα και κράτημα, ενώ έχει αλλάξει την υποβοήθηση του τιμονιού, η οποία πλέον είναι ηλεκτρική μεταβαλλόμενη. Οι αλλαγές στην ανάρτηση έχουν βελτιώσει τα οδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, με σταθερότητα και ασφάλεια στην ευθεία, αλλά και στις στροφές. 


Η ποιότητα κύλισης από την πλευρά της, στους πολύ καλούς ισπανικούς δρόμους έδειξε αρκετά καλή, ενώ η άνεση, ανάλογα και με την επιλογή των ελαστικών, βρίσκεται σε επίσης αρκετά καλά επίπεδα. Το νέο τιμόνι με τη σειρά του έχει κάνει το ανανεωμένο Ibiza πιο ευκολοδήγητο στην πόλη, παρέχοντας καλή πληροφόρηση και έχοντας μια κάπως ελαφριά, αλλά συνολικά ικανοποιητική αίσθηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN