Η SEAT φρόντισε να προσδώσει στο νέο κορυφαίο Leon μια εικόνα σαφώς πιο «αγριεμένη» από οποιαδήποτε άλλη έκδοση στη γκάμα.

Η SEAT φρόντισε να προσδώσει στο νέο κορυφαίο Leon μια εικόνα σαφώς πιο «αγριεμένη» από οποιαδήποτε άλλη έκδοση στη γκάμα.

Ένα πιο «άγριο» Leon

30.316 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2016)

Εν αρχή ην η εμφάνιση και σε αυτό το κομμάτι η SEAT φρόντισε να προσδώσει στο νέο κορυφαίο Leon μια εικόνα σαφώς πιο «αγριεμένη» από οποιαδήποτε άλλη έκδοση στη γκάμα, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε πιο extreme επιλογές, οι οποίες άλλωστε δεν συνάδουν και με το παρελθόν των εκδόσεων CUPRA. Έτσι, στο γνώριμο αμάξωμα του Leon, η SEAT προσθέτει πολυάκτινες ζάντες 19 ιντσών, μαύρα καλύμματα καθρεπτών, μια νέα αλλά σχετικά διακριτική πίσω αεροτομή, κόκκινες δαγκάνες φρένων που αναγράφουν «CUPRA», φιμέ τζάμια και ειδικά λογότυπα «290». Από εκεί και πέρα, τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης δεν αλλάζουν σε σχέση με το Leon CUPRA των 280 ίππων που γνωρίζαμε, με την κυψελωτή γρίλια της μάσκας και τις εισαγωγές να ξεχωρίζουν εμπρός, ενώ πίσω διακρίνονται οι δύο ευμεγέθεις εξατμίσεις εκατέρωθεν του αμαξώματος. Εντυπωσιακά είναι και τα full-LED εμπρόσθια φωτιστικά, που προσφέρουν εξαιρετικό φωτισμό σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Για αυτούς πάντως που επιθυμούν περισσότερα σχεδιαστικά, η SEAT δημιούργησε και τρεις έξτρα σειρές (Λευκή, Μαύρη ή Πορτοκαλί αγωνιστικό), όπου το περίγραμμα της γρίλιας, οι καθρέπτες και οι ζάντες αλουμινίου, βάφονται σε ένα από αυτά τα τρία χρώματα. Τέλος, υπάρχει και το νέο πακέτο Performance, με Brembo δαγκάνες φρένων, πλαϊνά σπόιλερ, 19 ιντσών ζάντες με πολυάκτινη σχεδίαση, αλλά και πιο σπορ ελαστικά Michelin Pilot Sport.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center