Νέο κάλυμμα των πίσω φώτων και νέας σχεδίασης, απολήξεις εξάτμισης, που εδράζονται στο διαχύτη για την φρεσκαρισμένη A-Class.

Νέο κάλυμμα των πίσω φώτων και νέας σχεδίασης, απολήξεις εξάτμισης, που εδράζονται στο διαχύτη για την φρεσκαρισμένη A-Class.

Ομάδα, που κερδίζει δεν την αλλάζεις

32.782 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2015)

Ερευνες της Μercedes έδειξαν πως ο νούμερο ένα παράγοντας αγοράς της A-Class είναι η εμφάνιση. Οπότε δικαιολογημένα οι σχεδιαστές του μοντέλου δεν είχαν και πολλά να πειράξουν από την πετυχημένη συνταγή. Έτσι για να καταλάβεις πως βρίσκεσαι απέναντι σε μια ανανεωμένη A-Class θα πρέπει να προσέξεις τη νέα μάσκα, που μοιάζει να φέρει δεκάδες διαμάντια, τους νέους προφυλακτήρες, τις νέες ζάντες, το νέο κάλυμμα των πίσω φώτων και τις, νέας σχεδίασης, απολήξεις της εξάτμισης, που εδράζονται στο διαχύτη. 


Μια εύκολη λύση για τις diesel εκδόσεις είναι πως δεν χαρακτηρίζονται πλέον CDI, αλλά 160 d, 180 d ή 200 d κ.ο.κ. Εκτός αυτών των αλλαγών, στη γκάμα προστίθεται και η έκδοση «Motorsport Edition», που προσφέρεται στις εκδόσεις Α 200/ Α 200 d και πάνω (εκτός της Α45 ΑΜG) ΚΑΙ εμπνέεται από την εμπλοκή της Mercedes στη F1. Ξεχωρίζει με τις χαρακτηριστικές πινελιές σε ζάντες, μάσκα, καθρέφτες και σπόιλερ στο πράσινο χρώμα του χορηγού Petronas

Η ανανεωμένη A-Class θα ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα στην Ελλάδα στις αρχές του Οκτώβρη, χωρίς όμως να έχουν ακόμα ανακοινωθεί τιμές, οι οποίες όμως δεν αναμένονται αισθητά αυξημένες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto