Οδηγούμε: Mercedes C-Class All Terrain
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε: Mercedes C-Class All Terrain

10.655 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2021)

Είναι 4κίνητη, έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και χώρους τεράστιους για μια οικογένεια. Και όμως δεν είναι κάποιο οικογενειακό SUV, αλλά μια ιδιαίτερη έκδοση της C-Class. Την βλέπετε ως μια ψαγμένη εναλλακτική στα SUV όπως συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη ή όχι;

Mercedes C-Class All Terrain: H Allroad έκδοση της C-Class

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν τα οικογενειακά SUV σου αρέσουν και τα γλυκοκοιτάζεις, ρίξε μια ματιά στις επόμενες γραμμές, γιατί το μοντέλο που δοκιμάζουμε δεν είναι ένα απλό station wagon, αλλά ένα υπερυψωμένο 4κίνητο που θα σε πάει στο 100% των εκτός δρόμου διαδρομών που θα πήγαινες ως μέσος χρήστης με ένα οικογενειακό SUV. Αν είσαι από τους ψαγμένους που ξέρεις τι εστί οι όροι Allroad, Scout, Country Tourer, Active, All Terain κτλ., τότε παρακάτω θα μάθεις όλα τα σημαντικά για την καινούρια Mercedes C-Class All-Terrain.

Ναι, το ξέρουμε, αυτού του είδους τα αμαξώματα δεν είναι δημοφιλή στην Ελλάδα (αντίθετα με το τι συμβαίνει στην Ευρώπη), όμως κατά την δική μας άποψη είναι από τα πιο ψαγμένα αυτοκίνητα που υπάρχουν γιατί έχουν δυνατότητες που δεν μπορείς να φανταστείς. Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε άλλο. Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό όντας όσο πιο σύντομοι γίνεται.

Πως καταλαβαίνεις ότι είναι η έκδοση Cross της C-Class;

Δεν είναι δύσκολο. Πρώτα από όλα είναι τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος. Έπειτα είναι η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (σ.σ. συγκεκριμένα κατά 4 εκατοστά σε σχέση με τη σεντάν) και τέλος είναι κάποιες λεπτομέρειες όπως η ράγα στη μάσκα ή οι ματ ράγες οροφής. Να πούμε την αλήθεια  νομίζουμε ότι αδικείται στη μπλε απόχρωση που οδηγήσαμε. Στο λευκό ή το μολυβί που την είδαμε επίσης από κοντά, μας κάνει πιο όμορφη, πιο δυναμική και με το πίσω μέρος πιο αρμονικά δεμένο με το υπόλοιπο αμάξωμα. Αν μάλιστα έβγαινε και σε shooting brake γραμμές, τότε η ομορφιά της ίσως να μπορούσε να συγκριθεί και με αυτήν της sedan. Εν κατακλείδι, δεν μας σαγήνεψε, πρόκειται όμως για ένα όμορφο και δυναμικό αμάξωμα.
 

Πως είναι η Mercedes C-Class All-Terran εκτός δρόμου;

Ποιος κινητήρας είναι καλύτερος; Βενζίνη ή diesel;

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto