Οδηγούμε: Νέο Hyundai i30 Fastback N

22.607 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Μετά την επιτυχία του πεντάθυρου i30 N, η Hyundai μας σύστησε στην Ισπανία και την Fastback παραλλαγή. Στόχος να χτιστεί ακόμα πιο στιβαρά ο performance χαρακτήρας της Hyundai.

What is new
- Η κορυφαία έκδοση Ν και σε Fastback αμάξωμα  
- 250 και 275 ίπποι
- Πολύ καλή αίσθηση στο δρόμο  
- Υψηλό τεχνολογικό προφίλ  

Βρεθήκαμε στην Ισπανία, καλεσμένοι της Hyundai για να γνωρίσουμε από κοντά και να οδηγήσουμε την Fastback παραλλαγή του i30 N. H συνταγή είναι σε γενικές γραμμές η ίδια, αλλά εκτελέστηκε με τη δέουσα προσοχή, σα να πρόκειται για εντελώς καινούριο αυτοκίνητο, γεγονός που δείχνει τη δέσμευση της Hyundai να δώσει κάτι πραγματικά ουσιώδες στην αγορά. Η οποία με τη σειρά της έχει εκτιμήσει το πλάνο και το έχει ανταμείψει με 9.000 πωλήσεις του πεντάθυρου i30 N μέσα στο 2018 στην Ευρώπη και 2.000 επιπλέον παραγγελίες για λογαριασμό του i30 Fastback N. Στην Ελλάδα το αυτοκίνητο το περιμένουμε προς το Μάρτιο και με τιμή προς τα 28.500 ευρώ, όσο πιο κοντά γίνεται δηλαδή στο πεντάθυρο μοντέλο.  
 
Σχεδίαση 
H συνταγή στο Fastback N είναι ίδια με το πεντάθυρο: άγριος προφυλακτήρας εμπρός και πίσω, φώτα σε σκούρο πλαίσιο και μεγάλοι τροχοί 18 ή 19 ιντσών. Ωστόσο, ωστόσο οι αναλογίες στο Fastback σχήμα δείχνουν πολύ πιο ψαγμένες και φρέσκιες. Το μήκος είναι 120 χλστ. μακρύτερο ενώ η οροφή βρίσκεται πολύ πιο χαμηλά από του πεντάθυρου μοντέλου. Όλα αυτά μαζί με το όμορφο τελείωμα της οροφής πίσω με το ανασήκωμα εν είδη πτέρυγας έρχονται να δώσουν μια νέα δυναμική. Το i30 Fastback N δείχνει πιο ώριμο και ταυτόχρονα πιο αθλητικό. Αν το πεντάθυρο θα μιλήσει στην καρδιά των πιο «πιτσιρικάδων», το Fastback στη γρήγορη εκδοχή του μοιάζει να απευθύνεται σε πιο κατασταλλαγμένους αισθητικά οδηγούς.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

VW LEASEPRO
test center