Αυτό είναι το νέο Prius και έρχεται να ηγηθεί της κατηγορίας των υβριδικών.

Αυτό είναι το νέο Prius και έρχεται να ηγηθεί της κατηγορίας των υβριδικών.

Οδηγούμε: Νέο Toyota Prius

40.482 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2016)

Οδηγούμε το νέο Toyota Prius στην Ισπανία και σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις

Με μια ματιά- 4η γενιά Prius- Σε νέα πλατφόρμα & πιο ενδιαφέρον στο δρόμο- Νέο υβριδικό σύστημα με κατανάλωση 3,0 λτ./100 χλμ.- Ιστορικό χαμηλό εκπομπών CO2 στα 70 γρ./χλμ.- Από 27.180 ευρώ, άμεσα διαθέσιμο
Το Toyota Prius είναι το πιο αναγνωρίσιμο υβριδικό όχημα στην αυτοκίνηση, αφού είναι το πρώτο υβριδικό μαζικής παραγωγής (έκανε ντεμπούτο στην Ιαπωνία το 1997). Σήμερα, 18 χρόνια μετά, παρουσιάζεται στην τέταρτη γενιά του, η οποία έρχεται πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία, όχι μόνο σε Ιαπωνία και ΗΠΑ οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες αγορές του, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όσον αφορά στην εξωτερική του σχεδίαση και τις διαστάσεις, από το σχεδόν ενός όγκου αμάξωμα της προηγούμενης γενιάς, το 4ης γενιάς υβριδικό μοντέλο περνά σε νέες φόρμες, που το κάνουν να δείχνει πιο δυναμικό και επιθετικό. Το αμάξωμα, λοιπόν, αλλάζει όντας πλέον περισσότερο 3 όγκων, χαμηλώνει (κατά 20 χλστ.) και παράλληλα αποκτά πιο ακραία σχεδιαστικά μοτίβα, τόσο εμπρός, όσο και πίσω. 
Ειδικότερα, στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζουν τα σφηνοειδή, «διχαλωτά» φανάρια με τους κάθετους προβολείς ομίχλης στα άκρα του προφυλακτήρα. Πίσω από την άλλη, τονίζεται ο ανασηκωμένος τρίτος όγκος με μια έξτρα γυάλινη επιφάνεια, που λειτουργεί και σαν αεροτομή. Ξεχωριστής σχεδίασης είναι και τα κάθετα φωτιστικά. Στο πεδίο των διαστάσεων τέλος, εκτός του ύψους που είναι χαμηλότερο, το νέο Toyota Prius είναι 60 χλστ. πιο μακρύ (4.540 χλστ.), 15 χλστ. πιο πλατύ (1.760 χλστ.) και με το ίδιο μεταξόνιο (2,7 μέτρα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center