Στο εσωτερικό του Prius έχει διατηρηθεί η διάταξη των οργάνων, ωστόσο η σχεδίαση είναι αρκετά πιο φουτουριστική σε σχέση με το προηγούμενο.

Στο εσωτερικό του Prius έχει διατηρηθεί η διάταξη των οργάνων, ωστόσο η σχεδίαση είναι αρκετά πιο φουτουριστική σε σχέση με το προηγούμενο.

Εσωτερικό: Φουτουριστικό και πολύ ποιοτικό

40.522 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2016)

Στο εσωτερικό του Prius έχει διατηρηθεί η διάταξη των οργάνων με την υπάρχουσα γενιά, ωστόσο η σχεδίαση είναι αρκετά πιο φουτουριστική σε σχέση με το προηγούμενο. Ξεχωρίζουμε την τετράγωνη κεντρική κονσόλα με την μεγάλη οθόνη αφής και τους αεροπορικού τύπου διακόπτες για τον κλιματισμό, στοιχεία που συναντήσαμε και στο νέο Auris. Επίσης, εντυπωσιάζει το έγχρωμο head-up display, κάτι που απαντάται για πρώτη φορά σε μοντέλο της Toyota. Ακόμη, το εξαιρετικά προηγμένο σύστημα αυτόματου κλιματισμού είναι μικρότερο, ελαφρύτερο και χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, χάρη στη νέα λειτουργία S-FLOW.
Κατά τα άλλα, στο κέντρο και ψηλά στο ταμπλό βρίσκεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την έγχρωμη διπλή οθόνη των 4,2 ιντσών, ενώ νέο είναι και το τιμόνι. Μάλιστα, αυτό δεν προέρχεται από κάποιο υπάρχον μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας και αυτό δίνει στο Prius ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας βρίσκεται ο τύπου joystick λεβιές ταχυτήτων, ενώ μία μεγάλη κονσόλα μεταξύ οδηγού και συνοδηγού υπάρχει για την αποθήκευση μικρών και μεγάλων αντικειμένων. Αναφορικά με την ποιότητα, έχουμε να σημειώσουμε πως αυτή είναι σημαντικά βελτιωμένη, το ταμπλό καλύπτεται σε ένα μέρος του με μαλακό στην υφή υλικό, ενώ κανένα παράπονο δεν έχουμε στο κομμάτι της συναρμογής, ή στην εργονομία, αφού παρά το φουτουριστικό στιλ, αμέσως θα βρεις ό,τι ψάχνεις

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL