H έκδοση Cross αποτελεί την διάδοχο κατάσταση του προηγούμενου Fiat 500L Τrekking με crossover χαρακτηριστικά, όπως 25χλστ μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ελαστικά M+S, πλαστικά προστατευτικά και M

H έκδοση Cross αποτελεί την διάδοχο κατάσταση του προηγούμενου Fiat 500L Τrekking με crossover χαρακτηριστικά, όπως 25χλστ μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ελαστικά M+S, πλαστικά προστατευτικά και Mode Selecto με επιλογή Traction+ και Gravity Control.

Στο δρόμο: Παραμένει ευχάριστο και άνετο

11.505 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2017)

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στα μηχανικά μέρη, το ανανεωμένο Fiat 500L διατηρεί τον άνετο, αλλά και ευχάριστο οδηγικό του χαρακτήρα. Μάλιστα στοιχεία, όπως η πιο εργονομική τοποθέτηση του επιλογέα, ή η βελτιωμένη πλευρική στήριξη από τα καθίσματα, έχουν τονίσει τα παραπάνω χαρακτηριστικά.  Το 500L δείχνει ένα καθόλα σύγχρονο, compact οικογενειακό μοντέλο, που ακολουθεί τις εντολές του οδηγού χωρίς να εμφανίζει μεγάλες κλίσεις και που με σύμμαχο το τιμόνι και τα φρένα δε νιώθεις ότι οδηγείς κάτι ξενέρωτο. Η έκδοση Cross με τον 1,6 MTJ κινητήρα τραβάει δυναμικά, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το Traction+ και τα κατάλληλα ελαστικά λάσπης-χιονιού δεν το εμποδίζουν να κάνει τον καμπόσο και σε διαδρομές μακριά από την άσφαλτο. Περισσότερα όμως στο επόμενο AutoTρίτη, που κυκλοφορεί 30/5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto