Οδηγούμε το ανανεωμένο Kia Sportage

33.160 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Kia, φρεσκάρεται αισθητικά και αναβαθμίζεται με νέα τεχνολογικά συστήματα και νέους πιο αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, μπαίνοντας δυνατά στη νέα εποχή.

What is new
- Aναβαθμισμένο σε ποιότητα και τεχνολογία
- Με ήπιο υβριδικό σύστημα
- Νέοι κινητήρες πετρελαίου
- Στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο

Από το 1993 που παρουσιάστηκε, το Sportage της Kia έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην γκάμα της ως το πιο ικανό SUV/crossover αυτοκίνητό της. 25 χρόνια μετά και με την 4η γενιά του να προβάλλει ένα πιο πολιτισμένο χαρακτήρα σε όλα τα επίπεδα, ήρθε ο καιρός της ανανέωσής του. Αυτή περιλαμβάνει μια μικρή αλλά αισθητή διαφοροποίηση στην εμφάνισή του, νέα τεχνολογικά συστήματα άνεσης και ασφάλειας, νέα γκάμα κινητήρων καθώς και την διεύρυνση αυτής με μια ήπια υβριδική έκδοση που συνδυάζεται με 2λιτρο diesel κινητήρα και 48βολτο ηλεκτρικό σύστημα. Μαζί με την γενικότερη αναβάθμισή του, το ανανεωμένο Sportage φιλοδοξεί να συνεχίσει να αποτελεί το best seller αυτοκίνητο της Κia, έχοντας παραχθεί σε περισσότερες από 5 εκ. μονάδες από την αρχή της καριέρας του, με την τελευταία του γενιά (σ.σ. από το 2015) να έχει ξεπεράσει ήδη το 1 εκ. σε πωλήσεις.

Εμφάνιση: Πιο όμορφο με ελάχιστες επεμβάσεις
To ανανεωμένο προφίλ του Kia Sportage παρά τις μικρές αλλαγές, του χαρίζει ιδιαίτερη φρεσκάδα τονίζοντας τις αναλογίες του αμαξώματός του και διατηρώντας τον επιθετικό αλλά και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του. Το δεύτερο μάλιστα έχει ενταθεί σε αυτή την ανανεωμένη του έκδοση, κάτι που οφείλεται στην γενικότερη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω. Πιο συγκεκριμένα, το Sportage διαθέτει νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα που ενώνονται πλέον με μια όμορφη φάσα, ενώ ανασχεδιασμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα με LED στοιχεία και πιο αιχμηρή αισθητική. Ο δυναμικός χαρακτήρας υπερτονίζεται στις εκδόσεις GT-Line όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Kia, ενώ η γνωστή μάσκα (tiger nose) που αποκαλείται «μύτη της τίγρης» υιοθετείται και εδώ και αποτελεί το σχεδιαστικό high light. Oι νέες ζάντες (από 16 έως 19 ίντσες) συμπληρώνουν τις αλλαγές στα πλαϊνά του αμαξώματος, ενώ στο πίσω μέρος εκτός του ανασχεδιασμένου και εκεί προφυλακτήρα, η ένωση των όμορφων φωτιστικών σωμάτων συντελεί στην διαμόρφωση ενός πιο εκλεπτυσμένου προφίλ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
vw