Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο Citroen C3 και μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα, θα επανέλθουμε με τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από το νέο C3 αλλά και πληροφορίες σχετικά με το πότε θα έρθε

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο Citroen C3 και μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα, θα επανέλθουμε με τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από το νέο C3 αλλά και πληροφορίες σχετικά με το πότε θα έρθει στη χώρα μας και πόσο θα κοστίζει.

Οδηγούμε το νέο Citroen C3

6.806 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2016)

Το νέο Citroen C3 έρχεται με περγαμηνές, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του. Εμείς βρισκόμαστε στη Βαρκελώνη και το οδηγούμε για να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη για αυτό.

Η Citroen αυτή την ώρα παρουσιάζει και επισήμως στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου τη νέα γενιά του C3, στη Βαρκελώνη και εμείς είμαστε εκεί για να σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο Citroen C3 είναι το δεύτερο μοντέλο της γαλλικής μάρκας που ενστερνίζεται τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, όπως αυτή αποτυπώθηκε πρωτίστως στο C4 Cactus, ενώ βασίζεται στην πλατφόρμα «PF1» της γαλλικής μάρκας, η οποία σχετίζεται άμεσα με αυτό. Σύμφωνα με τους Γάλλους η πλατφόρμα προσφέρει αυξημένη ακαμψία και βελτιωμένη παθητική ασφάλεια καθώς και αυξημένες διαστάσεις στο αμάξωμα.
 

Όσον αφορά στα κινητήρια σύνολά του, αλλαγές σε σχέση με υπάρχουν μοντέλο δεν θα υπάρξουν. Αλλωστε δεν είναι πολύς ο καιρός όπου η Citroen τοποθέτησε στο C3 τα νέα μοτέρ βενζίνης και diesel του γκρουπ. Συγκεκριμένα, λοιπόν, θα υπάρχουν τρία μοτέρ βενζίνης και δύο πετρελαίου. Οι κινητήρες βενζίνης θα είναι όλοι PureTech 3κυλινδροι 1,2 λτ., με απόδοση 68, 82 και 110 ίππους, θα εφοδιάζονται με Start/Stop και θα συνεργάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο. Η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων θα αποτελείται από τoν 1,6 λτ. BlueHDi κινητήρα, με απόδοση 75 και 100 ίππων επίσης με Start/Stop και χειροκίνητο κιβώτιο. Προαιρετικά το νέο C3 θα διατίθεται και με 6αρι αυτόματο κιβώτιο EAT6.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα, μέσα στην ημέρα, θα επανέλθουμε με τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από το νέο C3 αλλά και πληροφορίες σχετικά με το πότε θα έρθει στη χώρα μας και πόσο θα κοστίζει.

Διαβάστε επίσης: 
Αναλυτική παρουσίαση του νέου Citroen C3
Γιατί το Citroen C3 φοβίζει το Opel Corsa
Citroen C3: New vs old
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto