Το μπροστινό μέρος του Crossland X έχει δανειστεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία από το Mokka X, με τα φωτιστικά σώματα LED  να φτάνουν ως τη γρίλια της μάσκας.

Το μπροστινό μέρος του Crossland X έχει δανειστεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία από το Mokka X, με τα φωτιστικά σώματα LED να φτάνουν ως τη γρίλια της μάσκας.

Σχεδίαση: Μοντέρνο και ελκυστικό

53.512 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2017)

Αναφορικά με τη σχεδίαση του μοντέλου, αυτή έχει ακολουθήσει τα εκφραστικά πρότυπα των υπολοίπων μοντέλων της Opel, ωστόσο η διαφορά έγκειται στο ότι η σχεδίαση δεν ξεκίνησε από έξω προς τα μέσα όπως γίνεται συνήθως, αλλά από μέσα προς τα έξω γιατί στόχος των ανθρώπων της Opel ήταν η μέγιστη ευρυχωρία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το μπροστινό μέρος θυμίζει  Mokka με τα νέα φωτιστικά σώματα LED να είναι τοποθετημένα ψηλά πάνω στο καπό και να έχουν το χαρακτηριστικό σχήμα μπούμερανγκ, στο πλάι βλέπουμε στοιχεία από το Astra, ενώ πιο πίσω ο τρόπος που κλίνει η πίσω κολόνα και δημιουργεί το τρικ της αιωρούμενης οροφής παραπέμπει στο Adam. Συνοψίζοντας, το Crossland Χ είναι μοντέρνο αισθητικά, και καταφέρνει να ενσωματώσει τόσο crossover, όσο και οικογενειακά χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN