Οδηγήσαμε το νέο VW T-Roc στη Λισαβόνα και αναφέρουμε...

Το νέο T-Roc κερδίζει τα βλέμματα με την εμφάνισή του, ξεφεύγοντας από τα μέχρι πρότινος συντηρητικά πρότυπα της μάρκας.

Οδηγήσαμε το νέο VW T-Roc

85.652 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Οδηγήσαμε το T-Roc, το νέο crossover της VW στα 4,23 μέτρα, στην Πορτογαλία και με αφορμή την υποψηφιότητα του μοντέλου στο Best Car 2018 φέρνουμε τις απόψεις μας μετά την πρώτη επαφή στο προσκήνιο.

What is new
- Crossover στα 4,2 μέτρα
- Από 115 έως 190 ίππους
- Προαιρετικά τετρακίνητο
- Έρχεται τον Ιανουάριο

Αλλάζει κάτι στη Volkswagen; To Τ-Roc είναι το δεύτερο VW, μετά το Arteon φέτος το καλοκαίρι, το οποίο φάινεται να μας κερδίζει με σχετική ευκολία κιόλας στο ζήτημα της εμφάνισης. Μέχρι τώρα τα μοντέλα της μάρκας είχαν τη δική τους ταυτότητα, ήταν αναγνωρίσιμα, άντεχαν αισθητικά και στο χρόνο, ωστόσο δεν ήταν το πρώτο στοιχείο που μνημόνευε κανείς. Το T-Roc είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Ενσωματώνει ωραίες περιφερειακές λεπτομέρειες όπως η μάσκα, τα εμπρός και πίσω φώτα, ενώ παίζει πιο έντεχνα με την εξατομίκευση, τις διχρωμίες και την αντίθεση ανάμεσα σε οροφή και κυρίως αμάξωμα. Γενικά το T-Roc καταφέρνει να σου ανεβάζει τη διάθεση και ταυτόχρονα να ξεχωρίζει στην κλάση, στοιχείο το οποίο μπορεί να αναδειχθεί σε ανεκτίμητο προσόν με δεδομένη την πληθυσμιακή συμφόρηση που τείνει πια να εμφανίσει ο κλάδος των crossover, ειδικά από τη μικρομεσαία ζώνη και κάτω.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center