Μικρές αλλά ορατές με την πρώτη ματιά είναι για άλλη μια φορά οι διαφορές του νέου Golf από το μοντέλο που αντικαθιστά.

Η οδική συμπεριφορά του Golf σε σβέλτους ρυθμούς είναι ουδέτερη και αποτελεσματική. Τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την «θαλπωρή» του εσωτερικού του όμως.

Zoom στις λεπτομέρειες του νέου VW Golf.

Zoom στις λεπτομέρειες του νέου VW Golf.

Zoom στις λεπτομέρειες του νέου VW Golf.

Οδηγούμε το νέο Volkswagen Golf

93.684 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

Απέναντι στις νέες προκλήσεις της αυτοκίνησης, το νέο Volkswagen Golf παρουσιάζεται πιο σοβαρό, πιο ώριμο και πιο σύγχρονο από ποτέ, έχοντας στις πλάτες του το φορτίο του πρωταγωνιστή.


Με μια ματιά
-  8η γενιά Golf
-  Προηγμένη τεχνολογία
-  Και ήπια-υβριδικές και plug-in εκδόσεις
-  Στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2020

Με την «αναστάτωση» που έχει δημιουργήσει στην αγορά αυτοκινήτου η συνεχώς αυξανόμενη επέλαση των SUV/crossover, τα αυστηρά όρια εκπομπών ρύπων και τα πρώτα βήματα της ηλεκτροκίνησης, τα συμβατικά μοντέλα τείνουν να αμφισβητούνται… Όχι όμως και το Golf. To μικρομεσαίο best seller της Volkswagen περνάει αισίως στην 8η γενιά του και απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις απαντά με καινοτομίες, θωρακίζοντας το όνομά του με το ίδιο σοβαρό αλλά και αναβαθμισμένο προφίλ του σε όλους τους τομείς. Το σημαντικότερο μοντέλο της VW περίμενε «καρτερικά» την παρουσίαση του ηλεκτρικού αδελφού του Ι.D3 όμως τώρα είναι εδώ, έτοιμο να επαναφέρει το ενδιαφέρον σε ολόκληρη τη μικρομεσαία κατηγορία. Αλλωστε, κάθε γενιά του Golf αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία και αυτό, μετά τις πρώτες μας εντυπώσεις από την Πορτογαλία, τις οποίες και διαβάζετε, αναμένεται να συνεχιστεί στον μέγιστο βαθμό. 

Εμφάνιση: Είναι και φωνάζει Golf
Ένα από τα διαχρονικά ερωτήματα που καλείται κάθε φορά να απαντήσει η VW με την παρουσίαση της εκάστοτε γενιάς Golf, είναι γιατί δεν αλλάζει εμφανισιακά. Η απάντηση είναι προφανής... Γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις κάτι που έχει γίνει σύμβολο σε μια ολόκληρη κατηγορία εδώ και 45 χρόνια. Σαφέστατα υπάρχει μια φυσική εξέλιξη από γενιά σε γενιά στο αισθητικό κομμάτι, όμως το προφίλ του Golf χαρακτηρίζεται -και θα χαρακτηρίζεται και μελλοντικά-, από τις φαρδιές πίσω κολώνες και το «V» που σχηματίζουν στην ένωσή τους με τις πίσω πόρτες. Το νέο Golf διατηρεί αυτή τη φόρμα και είναι μόλις κατά 26 χλστ. μεγαλύτερο αλλά και πιο χαμηλό κατά 36 χλστ.. Το πλάτος του παραμένει ίδιο (1.789 χλστ.) ενώ το μεταξόνιό του έχει αυξηθεί και αυτό κατά 16 χλστ.. Στη νέα του γενιά λοιπόν, το Golf φωνάζει ότι είναι Golf λανσάροντας ωστόσο και κάποια νέα στοιχεία που του προσδίδουν την απαραίτητη «φρέσκια» εικόνα όπως είναι τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω και η οριζόντια γραμμή των παραθύρων που διατρέχει τα πλαϊνά του αμαξώματός του. Συναντάμε επίσης και ένα ελαφρώς πιο αεροδυναμικό καπό που διαθέτει και εκείνο έντονες νευρώσεις στις άκρες του, ενώ βελτιωμένη είναι και γενικότερα η αεροδυναμική με συντελεστή οπισθέλκουσας Cd. 0,275.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
test center