4 φωτογραφίες »

Oι 4 πιο σημαντικές μάρκες σύμφωνα με το Τime

5.282 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2021)

To γνωστό περιοδικό Time αποκάλυψε τις τέσσερις εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων που είναι πιο επιδραστικές και θα διαμορφώσουν το μέλλον της ανθρωπότητας.

To γνωστό περιοδικό Time στο τελευταία του έκδοση, αποκάλυψε την λίστα του με τις 100 εταιρείες που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό αυτό φτιάχνει μια τέτοια λίστα. Μέσα σε αυτή, χωρίς κατάταξη, παρουσιάζονται οι 100 φίρμες που έχουν την μεγαλύτερη επίδραση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Την αυτοκινητοβιομηχανία εκπροσώπησαν τέσσερις μάρκες: η General Motors, η Tesla, η Volkswagen και η BYD.


H General Motors βρίσκεται στην κατηγορία Titans για την προσφορά της στην εξέλιξη τεχνολογιών προς ένα πιο «πράσινο» μέλλον. Η Tesla βρίσκεται στην κατηγορία Disruptors λόγω της πρωτοπόρας θέσης που έχει στην κατηγορία των ηλεκτρικών παρά τα λίγα χρόνια ζωής που μετρά ως εταιρεία. Η Volkswagen βρίσκεται στην κατηγορία Leaders για τις μεγάλες προσπάθειες που κάνει στην ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων ενώ η BYD είναι τίθεται στην κατηγορία Innovators για τις προσπάθειες που κάνει στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Το περιοδικό Time λέει ότι συμπεριέλαβε εταιρείες από διάφορους τομείς για να φτιάξει αυτή την λίστα, μέσω του παγκόσμιου δικτύου συντακτών και ανταποκριτών που έχει, καθώς και από ειδικούς του κλάδου. Στη συνέχεια, αυτές οι εταιρείες αξιολογήθηκαν με βάση τη συνάφεια, τον αντίκτυπο που έχουν, τις καινοτομίες που προσφέρουν, τον ηγετικό τους ρόλο, τις φιλοδοξίες και την επιτυχία τους.

To Τime θεωρεί ότι αυτές τις εταιρείες και οι ηγέτες που βρίσκονται πίσω τους θα διαμορφώσουν το μέλλον και θα «χαρτογραφήσουν την πορεία της ανθρωπότητας στο μέλλον».
 

Hyundai
4green