Ακούς για υβριδικά, συζητάς για υβριδικά, τελικά ξέρεις να οδηγείς υβριδικό;

Οι 5 κανόνες στην οδήγηση υβριδικού

139.812 Επισκέψεις στο άρθρο

Ακούς όλη την ώρα για υβριδικά. Ίσως σκέφτεσαι την αγορά ενός. Ξέρεις όμως πως να οδηγείς υβριδικό; Δες τώρα 5 βασικούς κανόνες για την οδήγηση υβριδικού.

Τα υβριδικά αυτοκίνητα μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, με τους κατασκευαστές να εξελίσσουν διαρκώς νέα μοντέλα, αφού πλέον το diesel βρίσκεται στο κύκνειο άσμα του, ενώ τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι ακόμη πολύ ακριβά για την τσέπη του καταναλωτή. 

Μάλιστα πολλές εταιρείες εξελίσσουν την υβριδική τεχνολογία εδώ και πολλά χρόνια, όπως η Toyota που το 1997 μας τη σύστησε με την πρώτη γενιά του Prius και πλέον αισίως στην αγορά κυκλοφορεί την τέταρτη γενιά υβριδικών συστημάτων, που την έχουμε δει στα Yaris, Auris, Prius και C-HR.

Φυσικά όλοι οι κατασκευαστές φροντίζουν να εξοπλίζουν τα μοντέλα τους με τα απαραίτητα συστήματα ώστε να υπάρχει καλή ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις, την οικονομία και το ευχάριστο οδηγικό προφίλ.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 5 πράγματα σχετικά με τα υβριδικά οχήματα που θα σας βοηθήσουν να τα χρησιμοποιείτε καλύτερα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

OPEL NEA MONTELA
test center