Οι Maserati Ghibli και Levante τιμούν την πρώτη γυναίκα οδηγό της F1
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι Maserati Ghibli και Levante τιμούν την πρώτη γυναίκα οδηγό της F1

2.489 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2022)

Η ειδική έκδοση F Tributo των Maserati Ghibli και Levante αποτίουν φόρο τιμής στη Maria Teresa De Filippis, την πρώτη γυναίκα που αγωνίστηκε σε ένα Grand Prix της Formula 1!

Τιμή στην Maria Teresa De Filippis

Δύο νέα μοντέλα, κατασκευασμένα στην ειδική έκδοση F Tributo, παρουσίασε η Maserati. Ο λόγος για τις Ghibli και Levante, οι οποίες αποτίουν φόρο τιμής στη Maria Teresa De Filippis, την πρώτη γυναίκα που αγωνίστηκε στην Formula 1 και το έκανε με μια Maserati 250F!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γκρι ή πορτοκαλί εξωτερικό

Η Maserati θα προσφέρει αμφότερα τα μοντέλα είτε σε πορτοκαλί Arancio Devil είτε σε γκρι Grigio Lamiera. Η εταιρεία θα συνδυάσει το πορτοκαλί χρώμα με μπλε πινελιές στο εξωτερικό, ενώ στην γκρι απόχρωση τα διακοσμητικά στοιχεία θα είναι βαμμένα πορτοκαλί. Από κει και πέρα, η Levante FTributo θα φτάσει φορώντας ζάντες Anteo 21 ιντσών, ενώ η Ghibli θα εξοπλιστεί με τροχούς Titano 21 ιντσών.

Μπλε ή πορτοκαλί δέρμα στην καμπίνα

Στο εσωτερικό, η Maserati ολοκληρώνει την καμπίνα με φινιρίσματα μπλε κοβαλτίου και πορτοκαλί ραφές, ενώ το δέρμα στα καθίσματα και στα υπόλοιπα εσωτερικά πάνελ θα είναι είτε σε μαύρο χρώμα, είτε σε πορτοκαλί.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw