Tο μικρότερο SUV της γκάμας εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουριο 1.300άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

η μάρκα κάνει λόγο πως εκτός από την καλύτερη κατανάλωση καυσίμου, οι ηλεκτροκίνητες αυτές εκδόσεις προσφέρουν καλύτερη επιτάχυνση, μεγαλύτερη ροπή και καλύτερη ανταπόκριση στο γκάζι.

Παρόμοιο plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο θα έχει και το Compass.

η μάρκα κάνει λόγο πως εκτός από την καλύτερη κατανάλωση καυσίμου, οι ηλεκτροκίνητες αυτές εκδόσεις προσφέρουν καλύτερη επιτάχυνση, μεγαλύτερη ροπή και καλύτερη ανταπόκριση στο γκάζι.

Οι PHEV εκδόσεις των Renegade & Compass

4.914 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Σε καλύτερη οικονομία καυσίμου αλλά και σε καλύτερες επιδόσεις στοχεύει η Jeep μέσω του λανσαρίσματος των plug-in υβριδικών εκδόσεων για τα Renegade και Compass.

Τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των Renegade και Compass παρουσίασε στην Γενεύη η Jeep, θέλοντας να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της.
 
Όσον αφορά το Renegade, το μικρότερο SUV της γκάμας στην plug-in υβριδική του έκδοση εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουριο 1.300άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, στον πίσω άξονα, με την συνολική ισχύ να φτάνει κάπου ανάμεσα στα 190 και τα 240 άλογα. Με την μπαταρία σε πλήρη φόρτιση, το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά έως και 50 χιλιόμετρα με μέγιστη ταχύτητα τα 130 χλμ./ώρα. Όταν το ICE μοτέρ αναλαμβάνει δράση, το μοντέλο χρειάζεται για το σπριντ έως στα 100 χλμ./ώρα 7 δευτερόλεπτα. Παρόμοιο plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο θα έχει και το Compass με την συνολική του ισχύ να φτάνει τα 240 άλογα αλλά με σχετικά ίδιες επιδόσεις.

Η Jeep αναφέρει ότι τα Renegade και Compass PHEV θα εξοπλιστούν με ειδικό πίνακα οργάνων και σύστημα infotainment που θα αναδεικνύουν το φιλικό προς το περιβάλλον στυλ των δύο αυτοκινήτων. Φυσικά, η μάρκα κάνει λόγο πως εκτός από την καλύτερη κατανάλωση καυσίμου, οι ηλεκτροκίνητες αυτές εκδόσεις προσφέρουν καλύτερη επιτάχυνση, μεγαλύτερη ροπή και καλύτερη ανταπόκριση στο γκάζι.
 

Toyota
moto