Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά σύνολα δεν πρέπει να αναμένουμε.

Tο Camry αναμένεται να έρθει τα επόμενα χρόνια και στην Ευρώπη.

Οι ΤRD εκδόσεις για Toyota Camry & Avalon

2.863 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2018)

Το κουβάρι της παρουσίασης των Toyota Camry ΤRD & Avalon TRD ξετυλίγει η ιαπωνική μάρκα. Δείτε τα video που δημοσίευσε.

Η Τοyota μπορεί να εξέπληξε πολλούς όταν ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τις TRD εκδόσεις των Camry και Avalon στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, ωστόσο η μάρκα προχώρησε τώρα και στην παρουσίαση τριών βίντεο στην σελίδα της στο Facebook.

Όσον αφορά το Camry TRD, ο πρόβολος έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν της απλής έκδοσης, ωστόσο μεγαλύτερες είναι διαφοροποιήσεις στο πίσω μέρος του μοντέλου. Πέρα από την μαύρη οροφή, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται λοιπόν με πίσω μαύρο διαχύτη, αεροτομή και σύστημα εξάτμισης TRD, την ίδια στιγμή που στον εσωτερικό διάκοσμο, υπάρχει νέα επένδυση από κόκκινο και μαύρο δέρμα και TRD πατάκια.
 
Στο Αvalon ΤRD,  oι αλλαγές είναι μικρές αλλά ουσιώδεις αφού το μοντέλο λαμβάνει τώρα νέο πιο σπορτίφ διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και μοναδικές ζάντες αλουμινίου. Στον εσωτερικό διάκοσμο, το μοντέλο εξοπλίζεται με μαύρο δέρμα, κόκκινες ραγές, κόκκινες πίσω ζώνες και μοναδικά πατάκια.

Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά σύνολα δεν πρέπει να αναμένουμε, άρα τα μοτέρ των προκατόχων τους θα συνεχίσουν την παρουσία τους και στις νέες εκδόσεις. Αυτό σημαίνει πως το Avalon TRD θα «φορά» τον V6 κινητήρα των 3,5 λίτρων με ισχύ 271 άλογα ενώ το Camry θα παίρνει την ισχύ του είτε από ένα 4κύλινδρο μοτέρ 208 ίππων είτε από έναν V6 κινητήρα 305 ίππων.

Υπενθυμίζουμε πως το Camry αναμένεται να έρθει τα επόμενα χρόνια και στην Ευρώπη, άρα ίσως δούμε και στα μέρη αυτή την TRD έκδοση του. Ο χρόνος θα δείξει.

Toyota
moto