Tο νέο crossover θα τροφοδοτείται με ένα twin-turbo V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει 658 ίππους και 849 Nm ροπής.

Οι επιδόσεις της Urus

2.453 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Όσο πλησιάζει ο καιρός για την επίσημη αποκάλυψη της νέας Lamborghini Urus, τόσο θα έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του μοντέλου, με τον κινητήρα και τις επιδόσεις του ιταλικού SUV να έρχονται στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, τα οποία επικαλούνται στοιχεία από το μοντέλο προπαραγωγής, το νέο crossover θα τροφοδοτείται με ένα twin-turbo V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει 658 ίππους και 849 Nm ροπής και θα είναι συνδεδεμένος με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων το οποίο θα στέλνει την ισχύ σε όλους τους τροχούς, έχοντας Torsen διαφορικό μπροστά και μπλοκέ πίσω.
 
Παρόλο το βάρος του αυτοκινήτου το οποίο ανέρχεται στα 1.995 κιλά, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα είναι αρκετά γρήγορο φτάνοντας από στάση τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε περίπου 3.35 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 308 χλμ./ώρα.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως γίνεται αναφορά για πρότζεκτ των ανθρώπων της Lamborghini, οι οποίοι εργάζονται πάνω σε μια plug-in υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να κατασκευαστούν και ισχυρότερες εκδόσεις της Urus (Performante) με περισσότερα από 700 άλογα ισχύ.

FORD E-TRANSIT
NISSAN