Ένα νέο μοντέλο θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Alfa Romeo αλλά ποιο θα είναι αυτό;

Ο πίνακας της Alfa Romeo με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει.

Οι επιλογές για την Alfa Romeo της Γενεύης

1.936 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2019)

Ένα νέο μοντέλο θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Alfa Romeo αλλά ποιο θα είναι αυτό;

Από τη στιγμή που η Alfa Romeo επιβεβαίωσε πως θα είναι παρούσα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, έχει ξεσπάσει ένα γαϊτανάκι πληροφοριών και φημών για το τι καινούργιο θα δείξει η ιταλική εταιρεία στην πρωτεύουσα της Ελβετίας. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην Έκθεση η Alfa θα κάνει τα αποκαλυπτήρια ενός νέου SUV (μικρότερο από τη Stelvio) το οποίο η ίδια η εταιρεία έχει παραδεχτεί εδώ και αρκετό καιρό πως έχει στα πλάνα της. Είναι όμως έτσι;
 
Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπάθησαν να βρουν συνάδελφοι από ξένα μέσα ενημέρωσης και έτσι επικοινώνησαν με τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της FCA North America για την Alfa Romeo και Maserati, Berj Alexanian. Σε σχετική απάντηση το στέλεχος της FCA, επιβεβαίωσε πως η Alfa Romeo θα είναι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με πλήρη σύνθεση αλλά και κάτι νέο μαζί της, ωστόσο έμεινε εκεί χωρίς να γίνει περισσότερο αποκαλυπτικός.
 
Προφανώς η παραπάνω απάντηση δεν είναι επιβεβαίωση, αλλά και ούτε διάψευση, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως μία νέα Alfa Romeo θα αποκαλυφθεί στις 5 Μαρτίου. Αν ανατρέξουμε λοιπόν στις πληροφορίες που η ίδια η εταιρεία έχει δημοσιεύσει κατά το παρελθόν, τότε θα δούμε πως το νέο αυτοκίνητο της ιταλικής μάρκας θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο εκτός από το μικρό SUV.
 
Αν και το προαναφερθέν μοντέλο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσιεύσεις, λαμβάνοντας υπ όψιν μας τον πίνακα με τα επερχόμενα λανσαρίσματα τότε θα δούμε πως υπάρχουν και άλλες επιλογές. Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι η ανανεωμένη Giulietta, ενώ αν ανέβουμε τις κατηγορίες θα δούμε πως οι ανανεωμένες Giulia και Stelvio περιμένουν τη σειρά τους όπως και οι εκδόσεις των δύο μοντέλων με μεγαλύτερο μεταξόνιο.
 
Ένα ακόμα SUV (μεγαλύτερο από τη Stelvio) είναι στα σκαριά με τις φήμες να παρουσιάζουν σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει το όνομα Castello και θα βασιστεί στην πλατφόρμα Giorgio που στηρίζει τις Giulia και Stelvio. Τέλος μέσα σε όλα η Alfa Romeo θέλει να αναβιώσει τα σπορ αυτοκίνητα GTV και 8C μέχρι τα τέλη του 2022.
 
Με το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης να ξεκινάει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ περισσότερο για να μάθουμε τι έχει ετοιμάσει η Alfa Romeo για το 89ο γεγονός στην ελβετική πρωτεύουσα.  

ELASTIKA 2024
NISSAN