Η εκπομπή που θα λέγετε «The Gymkhana Files» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου.

Οι «φάκελοι» του Ken Block (+vid)

2.639 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2018)

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε ανακοινωθεί πως ο γνωστός οδηγός Ken Block θα πραγματοποιούσε μία σειρά εκπομπών και σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser, της πρώτης από αυτές η οποία όπως φαίνεται θα είναι πολλά υποσχόμενη αλλά και ενδιαφέρουσα όχι μόνο για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Η εκπομπή που θα λέγετε «The Gymkhana Files» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου και  θα αναδεικνύει την προσπάθεια, την προετοιμασία και διάφορα άλλα στοιχεία γύρω από τις αγωνιστικές διαδρομές που έχει πραγματοποιήσει ο Block με τη βοήθεια της ομάδας που τον πλαισιώνει, οι οποίες θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας λίγο αργότερα.
 
Όλες αυτές οι διαδρομές αποτελούν μέρη μίας δεύτερης εκπομπής που λέγεται GymkhanaTEN, με τα επεισόδια της The Gymkhana Files να έχουν κυρίως το ρόλο να αναδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει στα παρασκήνια, αλλά και να προετοιμάσουν το κοινό για να παρακολουθήσει τη GymkhanaTEN.
Η πρώτη εκπομπή (The Gymkhana Files) θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια με το τελευταίο να είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 7 Δεκεμβρίου όταν θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή GymkhanaTEN.
 
Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ της εκπομπής The Gymkhana Files που θα προβληθεί από το Amazon Prime.
 

AUTOFIT PASXA
4green