Στο e-shop της Autoflan μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και μία σειρά από προσφορές για κάποια από τα πλέον ποιοτικά ανταλλακτικά και λιπαντικά της αγοράς, σε τιμές ευκαιρίας.

Οι καλύτερες προσφορές σε ανταλλακτικά και λιπαντικά

3.172 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/9/2016

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Autoflan, θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λιπαντικών και μπαταριών, με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία.

 
Με εξειδίκευση στην κατασκευή και εμπορία φλαντζών παντός τύπου, αλλά και διαθέτοντας ένα πλήρες προϊοντικό «χαρτοφυλάκιο» με πρώτες ύλες, κόλλες στεγανοποίησης, τσιμούχες, τσιμουχάκια οδηγών βαλβίδων, βίδες κεφαλής κυλίνδρων, ιμάντες κίνησης και χρονισμού, ρουλεμάν, λιπαντικά, χημικά, θερμοστάτες, αμορτισέρ, σετ αμπραγιάζ, μπροστινό σύστημα, τακάκια, δισκόπλακες, αντλίες βενζίνης, φίλτρα, αντιψυκτικά και αντλίες νερού, η Autoflan αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς.

Τα κορυφαία brand της αγοράς στην Autoflan

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τα κορυφαία brand που προσφέρει στους πελάτες της, μεταξύ των οποίων τα Goetze, Reinz, Bilstein, Mann, Luk, Moog, Textar, Icer, Remsa, Woking, Champion, Ngk, Denso, Bosch, BGA, Comline, Zimmerman, Tecneco, Open Parts, Tokio filter, Ferodo, Valeo, Aisin-Asco, Gates, Skf , Contitech, Gmb, Kwp, Dolz, Aral, Hoffer, Μecafilter, Vernet, Meat & Doria, Blue Print, Luk, Valeo, Metacalcauo, Filtron, Liqui-Moly, IPS parts, Vector parts,Total, Motul, Casτrol και Hepu.

«Δυνατές» προσφορές

Με δυνατότητα πωλήσεων σε χονδρική και λιανική, αλλά και ευκολίες πληρωμής και αποστολής, η εταιρεία, ξεχωρίζει για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στο e-shop της Autoflan μάλιστα, μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και μία σειρά από προσφορές της εταιρείας, αποκτώντας κάποια από τα πλέον ποιοτικά ανταλλακτικά και λιπαντικά της αγοράς, σε τιμές ευκαιρίας.

Αυτό το διάστημα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα «τρέχουν» -μεταξύ άλλων- οι εξής προσφορές:

• Κιτ Παρκαρίσματος VALEO 632001
Μόνο: 85.00 ευρώ

• Λιπαντικό CASΤROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30 4L
Μόνο: 32.00 ευρώ

• Λιπαντικό CASΤROL MAGNATEC 10W40 A3 B4 4L
Μόνο: 22.55 ευρώ

• Λιπαντικό OPEL GM MOTOR OIL 10W40 5L
Μόνο: 16.80 ευρώ

Δείτε περισσότερα εδώ