Το φθηνό απλό χρώμα ή το ακριβό & ανθεκτικό μεταλλικό;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το φθηνό απλό χρώμα ή το ακριβό & ανθεκτικό μεταλλικό;

146.721 Επισκέψεις στο άρθρο

Τεχνικό θέμα: Ποιοι είναι οι 4 τύποι βαφής που υπάρχουν, ποιοι οι πιο διαδεδομένοι και που διαφέρουν; Ποια θεωρείται η καλύτερη επιλογή;

Οι 4 τύποι βαφής & οι διαφορές τους

Ποιες είναι οι σημαντικότερες διαφορές ανάμεσα στα απλά και τα μεταλλικά χρώματα; Γνωρίζετε ποιο είναι το «βασικό συστατικό» των περλέ και ματ χρωμάτων; Ώρα να μάθετε τα πάντα για το χρώμα του αυτοκινήτου σας, τη σύστασή του, αλλά και τις διαδικασίες συντήρησης του, ώστε να παραμείνει σε άριστη κατάσταση!

Ποιες είναι οι διαφορές σε κάθε τύπο βαφής;

Ποιες είναι οι διαφορές σε κάθε τύπο βαφής;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Έχετε καταλήξει στο επόμενό σας αυτοκίνητο, επιλέξατε με τι κινητήρα θα κινείται και τι θα περιλαμβάνει το πακέτο εξοπλισμού. Ποιο είναι, άραγε, το τελευταίο στάδιο διαμόρφωσης του νέου σας οχήματος; Ασφαλώς το χρώμα του αμαξώματος. Αλλοτε η δημοφιλέστερη επιλογή ήταν το μαύρο, σήμερα το λευκό κερδίζει όλο και περισσότερους υποψήφιους αγοραστές. Αλλά το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο και δημιουργούσε ανέκαθεν προβληματισμούς ήταν το είδος του χρώματος. 

Σίγουρα έχετε ακούσει για απλές, μεταλλικές, περλέ και ματ εξωτερικές επιφάνειες, όμως ποιες είναι οι διαφορές τους; Ποια τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εκάστοτε επιλογής; Διαφέρουν ως προς τη σύσταση και την αντοχή; Αξίζει να δαπανήσετε το επιπλέον κόστος για την απόκτηση του μεταλλικού χρώματος; Σε αυτό το κείμενο θα βάλουμε στο «μικροσκόπιο» τα είδη εξωτερικής βαφής, ενώ ταυτόχρονα θα αναλύσουμε τις μεθόδους προστασίας της, ώστε το χρώμα να διατηρηθεί στην κατάσταση που ήταν την ημέρα που βγήκε από το εργοστάσιο!

Ξέρετε ότι:
  • Εδώ και αρκετά χρόνια, το λευκό χρώμα αποτελεί την πρώτη επιλογή των αγοραστών αυτοκίνητων, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το μαύρο.
  • Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν πλέον τα μη μεταλλικά χρώματα μόνο στις βασικές αποχρώσεις.
  • Σχεδόν το 75% του συνόλου των αυτοκινήτων είναι ή λευκά ή μαύρα ή ασημί.
  • Το γυάλισμα είναι μία διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται μία λεπτή επίστρωση της βαφής, με αποτέλεσμα να μην συνίσταται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center