Οι νέες τιμές του ανανεωμένου Ford Focus στην Ελλάδα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι νέες τιμές του ανανεωμένου Ford Focus στην Ελλάδα

56.211 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2022)

H Ford ανακοίνωσε τις νέες τιμές για το ανανεωμένο Focus στην Ελλάδα. Από 27.280 ευρώ στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση ST-Line με τον 1.000άρη Ecoboost mild hybrid των 125 ίππων.

Νέο Focus στην Ελλάδα από 27.280 ευρώ

Το Focus, το μικρομεσαίο μοντέλο της Ford, όντας ανανεωμένο αισθητά σε όλους τους τομείς θέλει να μείνει ανταγωνιστικό στην απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback. Έχοντας εδραιώσει το όνομά του στην ελληνική αγορά, το ανανεωμένο Focus διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω, φρέσκια σχεδίαση, νέο 7άρι αυτόματο κιβώτιο και τεράστια 13,2 ιντσών οθόνη στην καμπίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο 1.000άρης Ecoboost κάτω από το καπό

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα να τονίσουμε πως ο 1.000άρης Ecoboost mild hybrid είναι η μοναδική επιλογή για όσους δεν επιθυμούν το Focus ST των 280 ίππων. Στην έκδοση ST-Line το ήπια υβριδικό μοτέρ είναι ρυθμισμένο να προσφέρει 125 ίππους, ενώ στις εκδόσεις ST-Line Χ, Active και Active X ανεβαίνει στα 155 άλογα. Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει επιλογή diesel.

Οι τιμές του ανανεωμένου Ford Focus

Παρακάτω θα δείτε τις τιμές του μοντέλου, ωστόσο, πριν από αυτό, αξίζει να αναφερθεί ότι η εισαγωγική έκδοση ST-Line που κοστίζει από 27.280 ευρώ είναι πληρέστατη από πλευράς εξοπλισμού περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων οθόνης αφής 13,2 ιντσών με το νεότερο σύστημα infotainment SYNC4, 17άρες ζάντες αλουμινίου, σφικτή ανάρτηση ST-Line, LED προβολείς εμπρός και πίσω, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας, όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και πολλά άλλα. Επιπλέον, ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στο ST-Line X επίπεδο (από 29.503 ευρώ), προστίθεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, ασύρματη φόρτιση smartphone, φιμέ τζάμια πίσω, εσωτερικός ατμοσφαιρικός LED φωτισμός κ.ά..

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto