Το ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay βρίσκεται σε μια καταπράσινη χερσόνησο στο Πόρτο Χέλι
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay βρίσκεται σε μια καταπράσινη χερσόνησο στο Πόρτο Χέλι

Οι νικητές του διαγωνισμού του auto Τρίτη για τα Μικρά diesel

4.881 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2014)

Με μεγάλη συμμετοχή και πολλά πλούσια δώρα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τα «Μικρά diesel: Πόσο ασφαλέστερα και πιο οικονομικά είναι από το δικό σας μοντέλο βενζίνης;» του auto Τρίτη, αναδεικνύοντας 3 μεγάλους τυχερούς νικητές.

Τα αποτελέσματα του μεγάλου θέματος «Μικρά diesel: Πόσο ασφαλέστερα και πιο οικονομικά είναι από το δικό σας μοντέλο βενζίνης;», που φιλοξενήθηκε ως κύριο θέμα στο προηγούμενο τεύχος του auto Τρίτη, απέδειξαν και με το παραπάνω την πρόοδο των καινούργιων μοντέλων και ειδικά των μικρών diesel, έναντι των μικρομεσαίων βενζινοκίνητων μοντέλων της προηγούμενης 7ετίας. Εμείς ωστόσο, δύο εβδομάδες πριν τη δημοσίευση του θέματος και έχοντας στα χέρια μας τα στοιχεία του τεστ, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν μεγάλο διαγωνισμό. Απευθυνθήκαμε λοιπόν μέσω του www.autotriti.gr στους αναγνώστες μας και τους ζητήσαμε ανά μοντέλο, να μαντέψουν τις σωστές επιδόσεις του σε όλες τις δοκιμασίες και τεστ. Οι δύο που θα κατάφερναν να μαντέψουν τις περισσότερες ή και όλες τις σωστές απαντήσεις, θα κέρδιζαν ένα μαγευτικό 3ήμερο στο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων AKS Hinitsa Bay Hotel. Εκτός όμως από τους αναγνώστες μας, στο «παιχνίδι» βάλαμε και στελέχη των εταιρειών τα μοντέλα των οποίων συμμετείχαν στο τεστ, οι οποίοι διαγωνίστηκαν με περισσότερη επιτυχία –είναι φυσιολογικό– διεκδικώντας την πρώτη θέση του διαγωνισμού, αλλά και ένα επίζηλο smartphone Samsung Galaxy S5 (16 GB).
1ος τυχερός αναγνώστης: Κατερίνα Κουγιανού Η κα. Κουγιανού Κατερίνα ήταν η αναγνώστριά μας που πέτυχε το καλύτερο σκορ στο διαγωνισμό μας, κερδίζοντας όλους τους υπόλοιπους. Πιο συγκεκριμένα, η κα. Κουγιανού κατάφερε να πιάσει το 100% των σωστών απαντήσεων, όντας και η μοναδική που το κατάφερε μεταξύ 3.000 συμμετοχών. Στην επικοινωνία μας μαζί της, η κα. Κουγιανού επέλεξε το 3ήμερο 29-31 Αυγούστου για να απολαύσει τις διακοπές της στο AKS Hinitsa Bay Hotel, δηλώνοντάς μας χαρακτηριστικά: «Αξιότιμη ομάδα του auto Τρίτη. Με χαρά πληροφορήθηκα ότι είμαι μια από τους 2 νικητές του διαγωνισμού σας. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω σε αντίστοιχο διαγωνισμό και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Εάν λάβετε υπόψη σας ότι αυτές θα είναι και οι μόνες διακοπές που θα κάνουμε με το σύζυγό μου, τότε μπορείτε να καταλάβετε τη χαρά μου. Σας ευχαριστώ πολύ!!».
2ος τυχερός αναγνώστης: Παντελής ΣωτηρόπουλοςΠολύ μεγάλο σκορ σωστών απαντήσεων σημείωσε και ο κος. Παντελής Σωτηρόπουλος, ο οποίος ήταν και ο 2ος τυχερός νικητής στο διαγωνισμό μας. Ο κος. Σωτηρόπουλος, κατάφερε να απαντήσει σωστά στο 96% των ερωτήσεών μας, σημειώνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα σκορ μεταξύ όλων των συμμετεχόντων. Στο AKS Hinitsa Bay Hotel ο κος. Σωτηρόπουλος θα βρεθεί το 3ήμερο 5-7 Σεπτεμβρίου και κατά την επικοινωνία μας μαζί του, ο τυχερός αναγνώστης δήλωσε:«Ως νικητής του διαγωνισμού, φανατικός φίλος της αυτοκίνησης και τακτικός αναγνώστης του περιοδικού autotriti, καθώς και του διαδυκτιακού σας site , θέλω σας ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία σας και την οργάνωση του εν λόγω διαγωνισμού! Αναμένοντας λοιπόν, μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο Aks Hinitsa στο Πόρτο Χέλι παρέα με την Κυριακή».
Το ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο ΧέλιΤο ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay βρίσκεται σε μια καταπράσινη χερσόνησο στο Πόρτο Χέλι, κτισμένο ακριβώς πάνω στη θάλασσα. Διαθέτει 206 δωμάτια με θέα βουνό και θάλασσα, εκ των οποίων 10 σουίτες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν Κλιματισμό ψύξη/θέρμανση, Ιδιωτικό μπαλκόνι, Σεσουάρ, Ψυγείο, Τηλεόραση και Μαρμάρινο μπάνιο. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεταξύ άλλων, 2 πισίνες, 2 γήπεδα τένις, γυμναστήριο, γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, πινγκ-πονγκ, παιδική χαρά, mini-market, κομμωτήριο και πολλά άλλα.Για επικοινωνία:Τμήμα υποδοχής ξενοδοχείου: Τηλ.: 27540 57401Κεντρικά γραφεία: Λεωφ. Κηφισίας 346, Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 6856992
Ποιος κέρδισε στα στελέχη;
Όπως είναι φυσικό, στο διαγωνισμό μεταξύ των στελεχών των εταιρειών, «κονταροχτυπήθηκαν» περισσότεροι για την πρώτη θέση, μιας και εδώ το 100% στις σωστές απαντήσεις το πέτυχαν αρκετοί συμμετέχοντες. Ύστερα λοιπόν από κλήρωση μεταξύ των… επιτυχόντων, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η κα. Μαίρη Παπανδρέου, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών της Ford Motor Ελλάς. Η κα. Παπανδρέου, γεμάτη χαρά, μας δήλωσε για τη νίκη της:«Αν και έχω λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς είναι η πρώτη φορά που κερδίζω σε κάποιον. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι πρόκειται για διαγωνισμό του auto Τρίτη, του οποίου είμαι αναγνώστρια εδώ και αρκετά χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να συνεχίσετε την καλή δουλειά που κάνετε».
Το μεγάλο δώρο των στελεχώνΤo Galaxy S5 της Samsung είναι ένα από τα top smartphone της αγοράς. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,5 GHz, οθόνη FullHD SuperAmoled 5,1 ιντσών με 16 εκατομμύρια χρώματα, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android KitKat 4.4. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες επιλογές συνδεσιμότητας (WiFi, BlueTooth κ.λπ.), ενώ έχει δύο κάμερες 16 (κύρια) και 2 (μπροστινή) Mpixels.

Τo Galaxy S5 της Samsung είναι ένα από τα top smartphone της αγοράς.

Τo Galaxy S5 της Samsung είναι ένα από τα top smartphone της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center