Αυτές είναι οι πραγματικές καταναλώσεις 320 μοντέλων της ελληνικής αγοράς.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτές είναι οι πραγματικές καταναλώσεις 320 μοντέλων της ελληνικής αγοράς.

Οι πραγματικές καταναλώσεις 320 μοντέλων

95.580 Επισκέψεις στο άρθρο

¶σε τι λένε, τόσα καίνε! Ξέχνα τις εργοστασιακές καταναλώσεις. Δες τις πραγματικές καταναλώσεις 320 μοντέλων της ελληνικής αγοράς, για να ξέρεις τι πραγματικά ισχύει για τα μοντέλα της αγοράς.

Η κατανάλωση πάντα θα είναι ένα θέμα που κυριολεκτικά «καίει» τους ιδιοκτήτες, αλλά και τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου. Εξάλλου είναι και άρρηκτα συνδεδεμένη με τις εκπομπές ρύπων, ένα θέμα που «καίει» τους κατασκευαστές, αλλά και την Ε.Ε. που θέλει να μειώσει τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Γι αυτό μάλιστα και άλλαξε ο τρόπος μέτρησης των εργοστασιακών καταναλώσεων, οι οποίες πλέον γίνονται με τον κξύκλο μετρήσεων WLTP, που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες οδήγησης και όχι εργοστασιακές, όπως γινόταν τόσα χρόνια με τον NEDC.

Η μέση κατανάλωση εξαρτάται από τον τρόπο οδήγησης. Εμείς στο AutoΤρίτη προσομειώνουμε έναν μέσο τυπικό οδηγό.

Η μέση κατανάλωση εξαρτάται από τον τρόπο οδήγησης. Εμείς στο AutoΤρίτη προσομειώνουμε έναν μέσο τυπικό οδηγό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Γι αυτό άλλωστε και πλέον θα έχετε παρατηρήσει πως οι τιμές κατανάλωσης που ανακοινώνουν οι εταιρείες είναι αυξημένες σε σχέση με ένα χρόνο πριν, ενώ και οι κατασκευαστές εξέλιξαν νέα μοτέρ ώστε να εναρμονιστούν με τα ευρωπαϊκά θέλω.

Μετρήσεις πραγματικής κατανάλωσης σε 320 μοντέλα
Βεβαίως ακόμα και τώρα οι διαφορές των πραγματικών καταναλώσεων με των εργοστασιακών, παρουσιάζουν αποκλίσεις, έστω και μικρότερες απΆ ότι είχαμε συνηθίσει. Γι αυτό το λόγο, εμείς στις δοκιμές των μοντέλων που πραγματοποιούμε, πέρα από τις επιδόσεις, έχουμε καθιερώσει και μια δική μας μέτρηση κατανάλωσης, ακολουθώντας μια τυποποιημένη διαδικασία και ανακοινώνουμε μια μέση πραγματική κατανάλωση, η οποία όπως έχει αποδειχθεί είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και ανταποκρίνεται στην ελληνική πραγματικότητα. 

Φυσικά μην ξεχνάμε πως σημαντικό ρόλο παίζει και το οδηγικό μας στυλ, αφού για παράδειγμα οι συνεχείς αυξομειώσεις της ταχύτητας και η επιθετική οδήγηση ανεβάζουν κατακόρυφα την κατανάλωση. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center