Οι πρωταθλητές πωλήσεων του 2019

44.357 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2020)

Ποια μοντέλα και πώς αγοράζουν οι Έλληνες; Ποια είναι τα αγαπημένα μοντέλα των Ελλήνων; Ποιες οι μάρκες; Ξέρετε ποιος είναι ο μέσος όρος των εκπομπών CO2, τι καύσιμο αγοράζουν οι Έλληνες και πόσα κυβικά; Τι γίνεται ανάμεσα στους ιδιώτες και τα εταιρικά;


Με θετικό πρόσημο έκλεισε η αγορά αυτοκινήτου για το 2019 στην Ελλάδα, καθώς οι πωλήσεις καινούριων επιβατικών έφτασαν τις 114.110 μονάδες σημειώνοντας αύξηση κατά 10,3%. Έτσι συνεχίστηκε η ανοδική πορεία των τελευταίων 6 ετών, πράγμα σημαντικό για την αγορά αυτοκινήτου, αν και ακόμη βρισκόμαστε μακριά από τα προ οικονομικής κρίσης νούμερα.

Επιγραμματικά, πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις ήταν η Toyota, best seller μοντέλο το Yaris, αγαπημένο καύσιμο η βενζίνη, δημοφιλέστερη κατηγορία τα μικρά, ενώ ο μέσος όρος εκπομπών ρύπων και κυβικών ήταν τα 115 γρ. CO2/χλμ. και τα 1.395 κυβικά αντίστοιχα.

Στις επόμενες σελίδες ωστόσο θα βρείτε αναλυτικότερα περισσότερα στοιχεία για το τι αγοράζουν οι Έλληνες, είτε αυτό αφορά τις πωλήσεις λιανικής, είτε εταιρικών.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green