????????? ???? ??????????

Γνωστές έγιναν οι τιμές για το ανανεωμένο Volkswagen Golf με τον 1,5κ.εκ.EVO TSI κινητήρα.

Οι τιμές του Golf 1.5TSI

10.898 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/5/2017

Γνωστές έγιναν στο ευρύ κοινό, οι τιμές για το ανανεωμένο Volkswagen Golf με τον 1,5αρη EVO TSI κινητήρα. Δείτε τα ακριβή ποσά.

 
Σε δύο εκδόσεις μπορεί το κοινό να αγοράσει το ανανεωμένο Golf με τον 1,5αρη κινητήρα, το οποίο κυκλοφορεί και σε 3θυρο και σε 5θυρο. Η πρώτη έκδοση είναι η BlueMotion των 130 αλόγων, που ξεκινάει στο 3θυρο από 20.900 ευρώ με μηχανικό κιβώτιο, ενώ με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ανεβαίνει στα 24.450 ευρώ. Η επόμενη έκδοση είναι η Generation των 150 αλόγων, η οποία ξεκινά από 23.950 ευρώ με μηχανικό κιβώτιο και φτάνει στα 26.300 με αυτόματο.

Σε ότι αφορά το 5θυρο Golf, η τιμή στην έκδοση Blue Motion ξεκινά από 21.850 με μηχανικό κιβώτιο, ενώ με αυτομάτο αρχίζει από 25.400 ευρώ. Σε αντιστοιχία βρίσκονται οι τιμές και για έκδοση Generation, η οποία με μηχανικό κιβώτιο ξεκινά από 24.900 ευρώ, ενώ με αυτόματο 27.250 ευρώ.
Αναφορικά με τον βασικό εξοπλισμό θα πρέπει να πούμε πως και οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, Led φώτα ημέρας, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, 7 αερόσακους, ESP,ABS,ASR,MSR,EDL, Cruise control, Βάσεις isofix, αυτόματη λειτουργία start/stop, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω (για τις 5θυρες εκδόσεις).

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην αγορά το Golf ξεκινάει με την έκδοση Comfortline και τον TSI κινητήρα των 1.000 κ.εκ. που αποδίδει 85 ίππους και η τιμή του ξεκινά από 16.450 ευρώ.
 

 
  • St

    Παρακαλώ τους δημοσιογράφους του περιοδικού, να κάνουν μια κοινωνικοπολιτική έρευνα για να μας ενημερώσετε από τους συμπολίτες μας που αγοράζουν σημερα καινούργια αυτοκίνητα που αξίζουν πάνω από 20 000 ευρώ,δηλαδή τι δουλεία κάνουν;τί εισοδήματα 'εχουν και από ποιες πηγές ; πως απέκτησαν αυτές τις πηγές που τους φέρνουν τα εισοδήματα; τι ηλικία έχουν; που διαμένουν , τι πάγια περιουσία έχουν; γιατί δεν τους αγγίζει αυτούς οι οικονομική κρίση; και τελικά γιατί εμείς που δεν μπορούμε να έχουμε καλούς μισθούς ή έσοδα για να αγοράζουμε καινούργια αυτοκίνητα;

      21
  • Kostas

    Πολύ ωραία ιδέα αυτή του St. Κάντε μια στατιστική έρευνα (ίσως μέσω αντιπροσωπειών) για το προφίλ των Ελλήνων αγοραστών (ηλικίες, επαγγέλματα, πόλη, μοντέλο και ηλικία αυτοκινήτου που οδηγούν)

      11