Οι τιμές του ανανεωμένου Ford Fiesta στην Ελλάδα
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές του ανανεωμένου Ford Fiesta στην Ελλάδα

19.558 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2021)

Το ανανεωμένο Ford Fiesta είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην Ελλάδα σε 7 εξοπλιστικά επίπεδα με δύο turbo κινητήρες βενζίνης Ecoboost 1,0 λίτρου με 125, 155 ίππους, αλλά και στην κορυφαία έκδοση Fiesta ST με τον 1,5 λίτρων που έχει περισσότερη ροπή από πριν, αλλά και 200 ίππους.

Ανανεωμένο Ford Fiesta από 18.496 ευρώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ύστερα από τέσσερα χρόνια εμπορικής παρουσίας του Fiesta στις ευρωπαϊκές αγορές, η Ford παρουσίασε και πλέον λανσάρει στην Ελλάδα την ανανεωμένη εκδοχή του Fiesta. Μεταξύ των αναβαθμίσεων, η Ford φρεσκάρει την εξωτερική εμφάνιση, προσθέτει περισσότερη τεχνολογία στην καμπίνα, ενώ παράλληλα εφοδιάζει το Fiesta με αποδοτικούς ήπια υβριδικούς κινητήρες 1,0 λίτρου στις «απλές» του εκδόσεις, κάνοντας και ένα ραφινάρισμα στον ισχυρό τρικύλινδρο 1,5 Ecoboost που του δίνει περισσότερη ροπή +30 Nm με ονομαστική ισχύ 200 ίππων.

Το ανανεωμένο Ford Fiesta ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά έχοντας στην βάση της γκάμας του τον 1.000άρη EcoBoost σε δύο ήπια υβριδικές εκδόσεις με ισχύ 125 και 155 ίππων που στηρίζονται στο ίδιο μοτέρ και συνδυάζομαι με μηχανικό 6άρι ή αυτόματο κιβώτιο Powershift 7 σχέσεων. Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, οι mild hybrid εκδόσεις είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυξημένη οικονομία καυσίμου έως και 10% σε αστικές συνθήκες οδήγησης σε σύγκριση με εκείνες που κινούνται από έναν μη υβριδικό κινητήρα 1,0 λτ.EcoBoost.

Αναφορικά με τα εξοπλιστικά επίπεδα τώρα, η Ford Motor Ελλάς δίνει πληθώρα επιλογών στους καταναλωτές καθώς η γκάμα απαρτίζεται από τις εξής εκδόσεις: Titanium, Titanium X, ST-Line, ST-Line X, Active, Active X και, τέλος, την κορυφαία ST σε δύο εκδοχές ST2 και ST3. Από την εισαγωγική Titanium, το ανανεωμένο Fiesta είναι πληρέστατο σε εξοπλισμό τεχνολογίας, άνεσης και ασφάλειας, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων οθόνη 8 ιντσών με σύστημα infotainment SYNC3 με 2 θύρες USB, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου, LED αυτόματους προβολείς, πίσω δισκόφρενα, δερμάτινο τιμόνι, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες κ.ά.. Έπειτα, η ST-Line περιλαμβάνει όλο το σπορτίφ αισθητικό κοστούμι με τα λογότυπα ST-Line, πιο σφικτές αναρτήσεις, 17άρες ζάντες και μια μακρά λίστα από καλούδια. Πέρα από αυτά, η Ford προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών για το Fiesta και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της, που είναι και η μεγαλύτερη εγγύηση στην ελληνική αγορά.
Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό πίνακα με τις τιμές του μοντέλου ανά έκδοση. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto