4 φωτογραφίες »

Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai Kona Electric στην Ελλάδα

5.490 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2021)

Το ανανεωμένο Hyundai Kona Electric είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα μας, αφού η ελληνική αντιπροσωπεία προχώρησε στην αποκάλυψη των τιμών για το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της.

Στη διάθεση των Ελλήνων είναι πλέον το Hyundai Kona Electric, το οποίο δέχτηκε το φρεσκάρισμα από την κορεατική μάρκα και είναι πλέον έτοιμο να συνεχίσει το αγοραστικό του ταξίδι και στη χώρα μας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το ανανεωμένο Hyundai Kona Electric θα προσφέρεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις (Premium, Distinctive και Limited) με την πρώτη από αυτές (Premium) να είναι η μοναδική που θα διατίθεται τόσο με την μπαταρία των 39.2 kWh (136 ίππους), όσο και με αυτή των 64 kWh (204 ίππους), που είναι η μοναδική επιλογή για τις υπόλοιπες δύο εκδόσεις (Distinctive και Limited).
 
Το κόστος απόκτησης στην έκδοση Premium με την μπαταρία των 39,2 kWh ξεκινά από τις 26.990 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της επιδότησης του κρατικού προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και από 32.490 ευρώ για την έκδοση με την μπαταρία των 64 kWh. Η τιμή στην έκδοση Distinctive ξεκινά από τις 34.490 ευρώ (με την κρατική επιδότηση), ενώ στην Limited από 36.990 ευρώ (με την κρατική επιδότηση).
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως κατά την ανανέωσή του το ηλεκτρικό Kona έχει τροποποιηθεί με νέους προβολείς και φώτα ημέρας LED. Η μάσκα έχει επίσης αλλάξει και το μπροστινό μέρος διαθέτει ασύμμετρη θύρα φόρτισης. Στο εσωτερικό μπορεί κάποιος να βρει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και μια οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ίδιου μεγέθους. Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος. Φυσικά όλα τα μοντέλα Kona Electric διαθέτουν την ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας της Hyundai, SmartSense με πλήθος τεχνολογιών υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.  

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING APRILIOS
4green